x2841x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbişey olmaz.

Şöyle düşünün, A.blogspot.com ( İllegal) b.blogspot.com ( Legal) ikiside blogspot uzantılı bu sadece örnek.

Ben bir site biliyorum öyle link atmim bosverin domainde hatta (***** bir kelime) kelime geçıyor 5 aydır kullanıyor adam ban yese 5 aydır reklamlar dönmez sanırım.
Güven ile kullanabilirsin dostum sen burda yazanlara bakma yarısı konuyu okumadan başlıga göre yorum yapıyor.
İnsanları bilmeden yanlış yönlendirip birde konuyu okumadan yorum yapıyorlar gibi ithamlar forumdaki konumunuza bakıldığında yakışmadı size. Adsense Diyorki:

"AdSense yayıncılarının, telif hakkı kapsamına giren materyallerin dağıtımının yapıldığı sitelere Google reklamlarını yerleştirmelerine izin verilmez. Bu, telif hakkı kapsamına giren materyallerin sitenizde barındırılmasını ve telif hakkı kapsamına giren materyaller içeren sitelere bağlantı sağlanmasını veya trafik yönlendirilmesini de içerir."

Siz o bahsettiğiniz ***** link veren bağlantıyı bir şikayet edin bakalım 5 gün daha görebilecekmisiniz o reklamları. Şunu bilin adsense kendi başına telif hakkı içeren siteleri bulamaz. Yüzlerce binlerce site var birilerinin ihbarı ile bu siteler bulunup cezalandırılıyor. Telif hakları yasa dışıdır. Adultlarda yasa dışı olduğundan ötürü bu kapsama girmektedir.