Merhabalar Arkadaşlar.Yaklaşık 2 Ay Önce Ogame'e Merak Saldm ve Biraz Para Harcayarak Bir Script ve Domain Satın ALdm.Siteyi Açtım Yaklaşık 1.5 Ay Kadar Yayında Kaldı Ancak Host Firması İle Anlaşamam Yüzünden Siteyi Kapatmak Zorunda Kaldım.Yaklaşık 150 Üyemiz Olmuştu.İşlerden ve Okuldan Zaman Bulamayıp Siteyi Birdaha Açamadm.Domain İsmi
www.galaktix.com Domain Bilgileri; kayıt yeri: isimtescil tescil tarihi/bitiş tarihi:17.02.2010/17.02.2011 Scripti Bu İşin Üstadı Olan Bir Abimden Ücretli Olarak Aldım.W a r e z'dekilerden Farklı 0 Bug 0 Açık.Gerekli Yerleri Siteye Göre Düzenledim.Siteye Uygun Bir Hosting Bulamazsanız Benim Yönlendirmem İle Sağlam Biryerden Almanıza Yardımcı Olurum.Hosting'i Aldıktan Sonra Scripti Ns'leri Yönlendiririm.Ücreti Aldıktan Sonra Scripti Kurarım ve Admin Bilgilerini Verdikten Sonra Siteyi Teslim Ederim.Başlangıç Fiyatı 25 TL veya 2 Domain Regleyebilirsiniz.Pm'lerden Bana Ulaşabilirisiniz...Scripte Örnek Olarak
Ogame Bazı Görsel Kısımlar Hariç Tüm Sistem Aynı.
Script + Domain Fiyatı: 25 TL Minimum Artış:
2TL Hemen Al:35 TL Son Tekliften 6 Saat Sonra Son Teklifi Veren Kullanıcı Alacaktır.Ödeme 24 Saat İçerisinde Yapılmadığı Takdirde Son Teklifi Veren Kullanıcı Elenecektir.
Oyun'un Ana İndexi:
Saygılarımla...