akay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keman ilgi alnım değil projelendirmem şimdilik pek mümkün değil. Projeler kişinin ilgi alanında olursa başarılı oluyor.
cAgAbA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
menbaına gidip yüzü internete dönük birisini bulması lazım diyorum. gerçi ben butik için nereye gidebildiysem akay da oraya gidebilecek gibi... umarım farklı olur ve bence iyi bu fırsatı istediği rakama çevirebilir...
bende butik.us diye bir domain vardı. severek aldığım ve sektörü için güzel olduğunu düşündüğüm, sadece kendi doluluk oranı değil, ekleriyle de dolu olan çok dilli bir domain... burada ufak bir yoklama yaptık bakan bile olmadı... onun için ben butik için nereye gidebildiysem akay da o kadar gidebilecek yazdım...

akay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satmayı ciddi olarak düşünüyorum ama 30 tl ye değil makul bir ücrette anlaşabiliriz.
zaten ilk mesajda diğerleri gibi 30 tl'ye satacaksan vereyim dedim... göreni duyanı fazla oldu ihaleye çıkar istersen diyeceğim ama düşündüğün rakamı hayatta alamazsın... potansiyelleri yüksek ama ehline giderse. o ben miyim... bilmiyorum ama bu domaini burada sadece satacağın bedelle adamlar keman teli bile değiştirmezler muhtemelen onu biliyorum