arkadaşlar şirketin joomla tabanlı sitesini adam etmeye uğraşıyorum, bir konuda yardıma ihtiyacım var. ana sayfaya bir vimeo tanıtım videosu eklemek istiyorum, ana sayfa düzenleyiciye girip editörden kodu açıp en alta embed kodu ekliyorum, kaydettiğimde editörü kapatmadan önce flash simgesi ile sayfanın altına eklenmiş gibi görünüyor ama kaydedip çıktıktan sonra video ana sayfada görünmüyor. bizim bazı ayarlar filan mı flash içeriğe izin vermiyor nedir anlayamadım, ne denediysem video eklemeyi beceremedim. anlayan birileri yardımcı olursa çok memnun olacağım. yada ana sayfaya video eklemenin daha kolay ve kullanışlı bir yolunu bilen varsa onu denemeye çalışayım.. genel olarak problem site flash içerik kabul etmiyor gibi bişey, tam olarak sorunun ne olduğunu anlayamadım. flash kabul etmediği kanaatine şurdan vardım; geçenlerde de bir msn tarzı müşterilerle online konuşma gibi bir uygulama eklemeye çalıştım ana sayfaya, o da aynı şekilde eklenmiş gibi görünüyor ama sayfada yerinde yeller esiyor

)
şimdiden çok teşekkürler...