BestBads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de saksaf*n.net i aldım jazz eğitimi ülkemizde yaygınlaşıyor diye düşünerek. keman domaini org uzantısı dışında çok güzel ama uzantısı org olunca duraklıyorum ve xxx i bulmaz diyorum fiyat olarak ama alıcısı ciddi ise olabilir.
ikisi çok farklı enstrümanlar... ben çocuğunun eline saksaf.n verip eğitime yollayan görmedim ama çin malı kemanlar -evet onunda çin malı var- türkiye'ye girdiği andan itibaren keman çok kullanılan bir alet oldu daha da olacak. eskiden millet el yapımıi, fabrikasyon ama el yapımı gibi derken şimdi 70-80 tl yanılmıyorsam. doğal olarak vatandaş blokflut alacağı paranın üstüne biraz daha koyduğunda çocuğuna keman alabiliyor. bu enstrümanın yaygınlaşmasını da sağlıyor. sendeki hala bu açıdan elit bir çalgı... bir de kötü namı var senin domainin

<-- çok zunu yazdım buraları topalrladım...-->

fiyat konusunda ise bestbads haklı gibi ama neti bilmeyenler zaten net uzantısını bile bilmiyorlar o bakımdan kısa bir anlatma mesaisi gerekecektir ... onun için zaten menbaına gidip yüzü internete dönük birisini bulması lazım diyorum. gerçi ben butik için nereye gidebildiysem akay da oraya gidebilecek gibi... umarım farklı olur ve bence iyi bu fırsatı istediği rakama çevirebilir... her koşulda kardan zarara bakacak, bence iyi yatırım yaptı daha ikinci gününde 2 katını veriyorum domainine