ne oldu hocam bı yerde kuyrugunumu kıstırdık naptık
nese sorularına cevap vereym
ulutasbilisim.com Yapim asamasinda asmabilisim.com daki fiyatlar sizin baska buradaki konuda belirttiginiz gibi guncel degil.
ılk alan adım asmabılısım whois cektıgıne gore kayıt tarıhınede bakar ınsan ulutasbılısım olarak devam edecegım onada bı whoıs sektıysen yenı kayıtlandıgını gormussundur fıyatlar guncel o ucret uzerınden satıyorum forumlarda her kampanya yaptıgımda tasarım yenıleyemem deılmı ?
Bilisim domainleri alip ne yapiyorsunuz. YS Belgeniz yok forumdaki Mesajlar: 15 uyelik tarihi 16-04-2010 bilisim adina ne yaptiniz lutfen soylermisiniz kusura bakmayin ama elestirecegim domain alip icine OpenPortal CMF kurarak Hemen bilisim oldunuz degilmi.
pardon ama bilisim domaınlerı alıp napıcamı napıcamı sanamı sorucam ıcan ınsankaynakları maıllını yazda sıldıreyım domaını ne dersın evet yenı kayıt oldum yenı kayıt olanlar tıcaret yapamaz dıe br kural goremedım ben forum kurallarında pardon ama smf nerde sorabılırmıyım?
Vergi numaraniz nedir. Vergi levhaniz nerde, dahasi siz kimsiniz Sn. UGUR ULUTAS Hic birseyiniz guncel degil yarin birgun cekip gitmeyeceginiz ne malum. Hic Guven Vermiyorsunuz. Ns leriniz baska bir yer saglayiciya ait. Ne olacak bu islerin sonu emnimax biraz el ciddiyyet.
vergı bılmem ne evrakları olanlardan ( tabııkı bazıları ) onlar gıbı hızmet verecegıme bunlarsız 4 4luk hızmet verıyorum o kadar arastırma yapmıssın forumalrın hıc bırınde gordunmu asmabılısım yada ulutasbılısım bılmem ne kotu bır yazı tabı arasstırmıssındır ama bulamamıssındır bulsan coktan yazardın sonuc baltalamak olsun yeter deılmı ? nslerım ulutasbılısım uzerıne kayıtlı nerde ns gordun hıc anlamıs deıllım merakta ettım sımdı senden cıddı oldugum kesın cıddıglıme yada baska bıseyıme lufen sen yorum yapma bundan sonra rıca ederım
Mesaj sayiniz vb az olabilir burda kimse repli birsekilde uye olmadi profosyonelce adim atanlar bu ise ciddiyyetle gonul verenler tutuldu. Zaman Kaybediyorsunuz.
sen benım profesyonel yada cıddı olmadımı nasıl anladın bı garıplık var sende bak supelenıyorum.tutulanlar bı yerlerden basladıkı tutuldu bende bı yerlerden baslamaya calısıyorum ıste bole baltalamaya calısanlar olmasa . bırakta zamanmı kaybedıyorum oksa ne yapıyorum ona ben karar vereyım deılmı
Onca guvenilir firma varken kullanici neden sizi secsin aciklarmisiniz. Ofisiniz nerededir. Sunuculariniz nerede bariniyor. Dahasi bari sitenizi guncelleyin...
onca fırma var evet bende tezgahımı actım gelen gelı gelmeyen gıder obur fırmaya deılmı ofısım ordu fatsa gel cay ıkram edeyım sana
NOT: bu arkadas bole yazdıgı ıcın bu cevapları vermek zorunda kaldım hıc bır zaman nıyetım hıc kımmseyı madur etmek yada zor duruma dusurmek deıldır.bı yanlısım olduysa ozurdılerım herkesten ve yanlıs konu actıysam konumun sılınmesını rıca edıyorum.tesekkurler
Kuyruguma basildigi vs yok. Olmadi Olamazda zaten. (Belirli sebeplerden oturu)
Benim su anda aktif olarak surdurdugum hicbir ticari faaliyetim bulunmamaktadir.
Eger olursada Sizin gibi vergi bilmem demem. Giderim aslanlar gibi vergi levhami alir ofisime asarim.
Vergi bilmem lafzi ciddi olmaya calisan birine yakismamaktadir. Sizin hizmet aldiginiz yer size fatura kesiyor.
Resimlere bak bakalim ns ler seninmi

Bir postunda "DNS İp-leri:94.102.6.70 " demissin
Kircahosting.com'a Bir aciklaman varmi ?
Forumda yaptiginiz bir kampanyanin resmiyet kazanmasi icin sitenizde yayinlamaniz gerekmezmi.
Bilisim domainleri alip ne yapacaginizin sorgulamasini elbetteki bana yapmayacaksiniz.
Dedigimi yine yeniliyorum YS Belgeniz yok zaten alamassinizda. Domaini sildirmenize gerek yok yenilemezsiniz olur biter

.
Ben size ticaret yapamazsiniz demedimki. Neden bu hiddet. Yeni kaydolusunuzu acdiginiz site ve yapdiginiz isle kiyasladim cimbizlama cevap vermissiniz.
Sitenizdeki bilgiler guncel degil kampanya sitenizde afise edilmemis. YS belgeniz yok. Vergi Levhaniz Yok. Herhangi bir sirket degilsiniz yada sirket altinda calismiyorsunuz. Usdelik Forumada yeni uye olmussunuz neden guvenelim dedim.
Bu cevaplariniz bana r10 disinda ticaretinizin olmadigini animsatti. Yaniliyorumdur insallah allah versinde daha cok olsun.
Ama 1 logo yaptirmaniz fena olmazdi hani. Sizi ve sizden hizmet alan kimseyi tanimiyorum olmayan ns leriniz uzerinden nekadar dort dortluk hizmet sagladiginizin sorgulamasini yapamam yapmadimda zaten.
Profosyonel olmadiginiz sitenize yansimis oradan anladim. Ciddi olanlar bu sekilde yapmazlar en azindan bir lisans alarak bir cati altinda hizmet vermeye calisiyorlar.
Istedigin kadar suphelene bilirsin sonucda ne sen beni ne ben seni taniyorum. Elbetteki tutulanlar biryerlerden basladi ben aksini idda etmedim. Ama baslarken neler yapildigina bir gozatin arastirin.
Guvenilir firmalar varken neden sizden alinsin. Yeterliliginiz nedir sorgularim verdiginiz cevaplardan oturu.
Ben size yapmaya calisdiginizi soyliyim bir sekilde satis ortakligina kalkisdiniz onu devam ettirirsiniz insallah guzel bir sekilde.
Beni buna mecbur biraktiniz Anlasilan daha yolun basindasiniz elestirilerimi birde sag duyuyla okusaniz size yararli olacakti oysa siz karsi durup cevap vermeyi yeglediniz buda sizin ne derece profosyonel oldugunuzun olcusudur. Elestirilere acik olmalisiniz... Vergi tanimam demek yerine ileride insallah belli bir isim yada kurumsallasma asamasindayiz demeniz daha hos olmazmiydi. Yer saglayici konusunda da baslangicda oldugunuzu bir an once basvuru yapacaginizi soylemeniz daha dogru olmazmiydi. Acikcasi sizin hakkinizdaki gorusumu soyliyeyim sizin su anda sergiledikleriniz guvenilir bir ticaretci oldugunuz imajini veremiyor.
SAYGILAR.
Not: Amacim sizi ne incitmek nede sizin kotu bir sekilde afise etmek. Elestiriler herzaman insani daha iyiye goturen bir aracdir. Bi dusunki bu adam beni tanimadigi halde beni neden elestiriyor? Buraya konu acsanizda sizi elestirsem diye dusunmuyorum elbetteki. Hayirli Geceler...