tisinamy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ustadim soylediklerim kesinlikle sahsiniza hakaret yada sizi rencide etmek icin degildi.

ulutasbilisim.com Yapim asamasinda asmabilisim.com daki fiyatlar sizin baska buradaki konuda belirttiginiz gibi guncel degil. Bilisim domainleri alip ne yapiyorsunuz. YS Belgeniz yok forumdaki Mesajlar: 15 uyelik tarihi 16-04-2010 bilisim adina ne yaptiniz lutfen soylermisiniz kusura bakmayin ama elestirecegim domain alip icine OpenPortal CMF kurarak Hemen bilisim oldunuz degilmi. Vergi numaraniz nedir. Vergi levhaniz nerde, dahasi siz kimsiniz Sn. UGUR ULUTAS Hic birseyiniz guncel degil yarin birgun cekip gitmeyeceginiz ne malum. Hic Guven Vermiyorsunuz. Ns leriniz baska bir yer saglayiciya ait. Ne olacak bu islerin sonu emnimax biraz el ciddiyyet. Mesaj sayiniz vb az olabilir burda kimse repli birsekilde uye olmadi profosyonelce adim atanlar bu ise ciddiyyetle gonul verenler tutuldu. Zaman Kaybediyorsunuz. Onca guvenilir firma varken kullanici neden sizi secsin aciklarmisiniz. Ofisiniz nerededir. Sunuculariniz nerede bariniyor. Dahasi bari sitenizi guncelleyin...
ne oldu hocam bı yerde kuyrugunumu kıstırdık naptık
nese sorularına cevap vereym

ulutasbilisim.com Yapim asamasinda asmabilisim.com daki fiyatlar sizin baska buradaki konuda belirttiginiz gibi guncel degil.

ılk alan adım asmabılısım whois cektıgıne gore kayıt tarıhınede bakar ınsan ulutasbılısım olarak devam edecegım onada bı whoıs sektıysen yenı kayıtlandıgını gormussundur fıyatlar guncel o ucret uzerınden satıyorum forumlarda her kampanya yaptıgımda tasarım yenıleyemem deılmı ?

Bilisim domainleri alip ne yapiyorsunuz. YS Belgeniz yok forumdaki Mesajlar: 15 uyelik tarihi 16-04-2010 bilisim adina ne yaptiniz lutfen soylermisiniz kusura bakmayin ama elestirecegim domain alip icine OpenPortal CMF kurarak Hemen bilisim oldunuz degilmi.

pardon ama bilisim domaınlerı alıp napıcamı napıcamı sanamı sorucam ıcan ınsankaynakları maıllını yazda sıldıreyım domaını ne dersın evet yenı kayıt oldum yenı kayıt olanlar tıcaret yapamaz dıe br kural goremedım ben forum kurallarında pardon ama smf nerde sorabılırmıyım?

Vergi numaraniz nedir. Vergi levhaniz nerde, dahasi siz kimsiniz Sn. UGUR ULUTAS Hic birseyiniz guncel degil yarin birgun cekip gitmeyeceginiz ne malum. Hic Guven Vermiyorsunuz. Ns leriniz baska bir yer saglayiciya ait. Ne olacak bu islerin sonu emnimax biraz el ciddiyyet.

vergı bılmem ne evrakları olanlardan ( tabııkı bazıları ) onlar gıbı hızmet verecegıme bunlarsız 4 4luk hızmet verıyorum o kadar arastırma yapmıssın forumalrın hıc bırınde gordunmu asmabılısım yada ulutasbılısım bılmem ne kotu bır yazı tabı arasstırmıssındır ama bulamamıssındır bulsan coktan yazardın sonuc baltalamak olsun yeter deılmı ? nslerım ulutasbılısım uzerıne kayıtlı nerde ns gordun hıc anlamıs deıllım merakta ettım sımdı senden cıddı oldugum kesın cıddıglıme yada baska bıseyıme lufen sen yorum yapma bundan sonra rıca ederım

Mesaj sayiniz vb az olabilir burda kimse repli birsekilde uye olmadi profosyonelce adim atanlar bu ise ciddiyyetle gonul verenler tutuldu. Zaman Kaybediyorsunuz.

sen benım profesyonel yada cıddı olmadımı nasıl anladın bı garıplık var sende bak supelenıyorum.tutulanlar bı yerlerden basladıkı tutuldu bende bı yerlerden baslamaya calısıyorum ıste bole baltalamaya calısanlar olmasa . bırakta zamanmı kaybedıyorum oksa ne yapıyorum ona ben karar vereyım deılmı

Onca guvenilir firma varken kullanici neden sizi secsin aciklarmisiniz. Ofisiniz nerededir. Sunuculariniz nerede bariniyor. Dahasi bari sitenizi guncelleyin...

onca fırma var evet bende tezgahımı actım gelen gelı gelmeyen gıder obur fırmaya deılmı ofısım ordu fatsa gel cay ıkram edeyım sana

NOT: bu arkadas bole yazdıgı ıcın bu cevapları vermek zorunda kaldım hıc bır zaman nıyetım hıc kımmseyı madur etmek yada zor duruma dusurmek deıldır.bı yanlısım olduysa ozurdılerım herkesten ve yanlıs konu actıysam konumun sılınmesını rıca edıyorum.tesekkurler