Aynen dediğiniz gibi yapmış zaten.Sanırsam siz domain alırken açıklmalara değilde başlığa bakıyorsunuz.Konu içinde herşeyi güzel güzel açıklamış.
Ayrıca kurallar konusunda bence kendinize bir çeki düzen verin.Her konuyu baltalamak(Özellikle açılış fiyatı yüksek olan konular) kurallar dahilinde yasaktır.
Başlıkta "16 yıldır hiç düşmemiş domain" yazsaydı dediğiniz gibi yanıltıcı olurdu.Ama 16 yıllık domain demiş.Domain 16 yıldrı piyasada demek.
Sana ne... Sen domainlerden zerre kadar anlıyorsan ben domain işi yapıyorum demem.. Kendimi bu forumun sahibi gibi hissediyorum.. Düzgün olmayan, yanlış ifade edilen ve gözüme çarpan her türlü yanlışı istediğim gibi ifade eder ve eleştiririm(sahiplenme içgüdüsü). Herhangi bir moderatör gelip "başlığınız yanıltıcı" deseydi bu şekilde cevap verebilecekmiydin.?.. Birileri emek verip birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Bende kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum.(Onlar bilsin-bilmesin, önem versin-vermesin) Sana mı soracağım? Sen kimsin ki? İşine bak... Başlık yanıltıcı demişiz ve nasıl bir yol ile bu yanlışı düzeltebiliri söylemişiz.. 3günlük ne idüğü belirsiz domain alıp ona kuracağın ne idüğü belirsiz site ile dünyada marka olacağı zanneden şahsiyet...Benim mesajlarımdan alıntı yapma.. Varsa kendi görüşün adam gibi yaz çekil köşene.. Sana laf atan da yok, seni eleştiren de.. İstiyorsan eleştirilmek ve eleştirileri kaldırabilecek kapasiten varsa senin konularına yorumlarımı esirgemem bundan sonra..
Hadi yürü şimdi işine bak. Yap şu projeni de sana da destek verelim..
Beğenmeyen, gücüne giden report eder mesajlarımı..