Ben zaten bu işi bildiğimi söylemiyorum.
Ama buna eminimki hayatında bir defaya mahsusda olsa 3-5 liraya domain satmış biri bu işi benimkadar bilmiyordur.İsterse sözde ustaların ustası olsun ama 3-5 kuruşa domain satam adam domainci değildir.
15.95 TL den domain regleyip burda bir hafta satışa sunulan domainin 16 tl ile satılmasına çok şahit oldum.Ve bunu yapanlarda sözde ustalar vb.
Her zaman şu söylerim Türkiyede Bir Tane Usta var oda Kivilcim İstanbulluoğlu
Arkadaşım konun dağılmasın diye yazmıyacaktım ama kusura bakma ,zaten başından dağılmış.
işi bildiğini söylemiyorsun madem emin emin yorumlar da atma. 16 yıllık domain demek 94 den beri drop olmamış domain demektir. 2+2=4 kadar açık bir şey bu.
3-5 kuruşa domain satan adam domainci değildir böyle saçma sapan bir ibare olabilir mi? domain alan-satan herkes bilir ki dün değeri 700-800 $ olan domain bugün 40$ a bile gidemeyebilir. piyasanın durumuna bağlı bir şey bu. yeri gelir 1$ a size kalan domaini yüzlerce $ a satarsınız yeri gelir tam tersi olur 1$ a domain verirsiniz. bunun domainci olup olmamakla hiçbir alakası yok...
domain denince
kıvılcım istanbulluoğlu'ndan başka kimsenin adını duymayan birine cevap vermek ayrı bir saçmalık gerçi

kusura bakmayın