Merhaba arkadaşlar

Daha önceden de hatırlayan olacaktır. R10 da reklamları da dönmüştü. Gününgüzelkızı diye IBS Bilişim Şirketinin projesi vardı.Bu proje satılığa çıkarıldı.Açık attırma ile satılacaktır. Açık attırma başlangıç fiyatı 500 TL'dir.Proje durduruldu. Durdurulmadan önceki hiti 5-10 k arasındaydı.

Proje ;

Site her gün güzel bir kız resmini anasayfa da gösteriyor. Siteye girenler ise oy vererek bu resmi haftanın ayın ve yilin güzeli yapıyor. işleyiş şu şekilde ;

site ye giriyorum üye olup kız arkadaşımın veya beğendiğim bir bayanın resmini gönderiyorum o gün onaylar sayfasına çıkıyor. diğer üyeler de sizin gibi resimlerini gönderiyor. bir liste oluşuyor bu liste içinde en çok oy olan yarının anasayfa güzeli olarak çıkıyor.

bu şekilde anasayfada sizin gönderdiğiniz resim 24 saat boyunca oy alıyor. haftanın ayın yılın güzelleri seçiyor.

her hafta güzel seçilene ödül veriliyordu. Her resmin ayrı bir linki oluşuyordu. Bu linki üyeler arkadaşlarına oy verditmeye çalışıyordu. Böylece sitenin reklamını üyeler yapıyordu.

Site logosu

Site için yazılmış yönetim panelli PHP+Mysql+Ajax script
Yönetim paneli demosu alıcı olacak arkadaşlara sunabilirim.
Veritabanı ve resim arşivi ile birlikte verilecektir.

Gununguzelkizi.com alan adı
Godaddy.com üzerinde ücretsiz transfer yapılabilir.

site adresi: http://www.gununguzelkizi.com
sitenin içeriği: günün güzel kızı
günlük hit: 5-10 k (tekil) proje 3 ay önce durduruldu.
domain yaşı: 1 yıllık
pagerank değeri: 1
site tüm içeriği birlikte mi satılık: evet
banlı olduğu sponsor var mı: hayır
banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
kullanılan yazılım: özel yazıldı.

açık attırma başlangıç fiyatı : 500 tl
minimum artış : 10 tl

Son teklif den 48 saat sonra proje satılacaktır.Proje ye devam edilirse çok iyi yerlere gelebilir.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.