Tam anlatamadım sanırım.
Mesela uzun kelime ilemi daha iyi hit alınır kısa kelime ile mi değil..
Mesele uzun kelimelerde hit alınca google nin daha iyi gözüne girilebilir mi dir.

Sizin bahsittiğiniz konudada bir şey söylemek istiyorum.
Bence kısa gelimelerde ön sıralara çıkmak için pr değeri bir hayli yüksek olması gerek. Fala tecrübem olmadı ama şöyle bence
Pr3 e kadar olan site

Eğer direk domsinin isminden türeyen kelime yoksa birinci sayfada çıkmak tamamen şans işi birşey.. Özellikle iki üç kelimelik bir title varsa ve rekabet düzeyi çok fazlaysa sayfaların içerisinde sitenizi bulamayabilirsiniz bile..

Ama title başlığını ve H1, h3 gibi ilk başlıkları iyi ve biraz uzun kelimelerle seçerseniz hit alma şansınız daha yüksek.
Ama diyelim ki pr 4 veya pr 5 siteniz var ki her pr si yüksek olan sitede hit alacak değil ama devamlı güncellenen bir siteyse ozaman tek kelime ile bile ilk sıraya çıkabilirsiniz. Domainden türeyen kelimeler olmamasına rağmen...
Domainden türeyen kelimelerden hiç backlinki olmayan bile ilk sayfaya çıkıyor zaten...

4 5 yıl önce çok değerli domainlerimi sadece googlenin sistemini çözmek için harcadım taki banlanana dek ozamanlar farklı işlerle uğraşıyordum banlansamda önemi yok diyordum..