domain işi ile ugraşan arkadaşlar seni biraz fazla eleştiri yağmuruna tutmuş ama bu alanda 16 yıllık domain kelimesini kullanıyorsan bu domain 16 yıldır beri düşmemiş olması lazım. yani seo konusunda nasıl özel kelimeler varsa bu da domain konusunda bir özel kelimedir.
yani en azından drop kelimesi geçse idi konuda sıkıntı olmazdı. ve böylece satışta baltalanmış oldu. hayırlı olsun
Çok doğru söylüyorsunuz az önce mail ile teklif geldi zaten domain 550 TL ile şuan bir arkadaşta bugün içerisinde teklif gelmezse satışı arkadaşa yapacağım.
Sağolsun r10 üzerinde arkadaşlar eleştiri yapmayı,konu baltalamayı çok seviyorlar burada yazan arkadaşlara birşey demiyorum eleştiri herzaman kötü anlamlı değildir ki öyle olsa bile bir hata payı ve olumsuz eleştirilerin iyileştirici özellikleri mutlaka vardır.
r10 üzerinde ilk domain satış denemeniz sanırım.. iTraderleriniz link ve seo üzerine yoğunlaşmış. Domain satışlarında ve satış başlıklarında yanıltıcı başlık kullanmak kurallar dahilinde yasaktır. Normal satış başlığı açar, konu içinde özel notlar veya açıklamalar altında domainin 16 yıllık geçmişi olduğunu ancak geçenlerde düştüğünü ve yeniden kayıt edildiğini yazabilirsiniz. 16 yıllık domain denilince ben 1994 yılında kaydedilmiş ve bugüne kadar hiç düşmemiş domain anlarım.
O halde yanlış anlaşılma üzerine özür dilerim zaten bugün satış yapılır konu kapanır,yinede başlığın editlenmesi için moderatore pm atıyorum.
Ayrıca bir arkadaşın sorusu üzerine hayır ilk defa domain yada site satışı yapmıyorum,daha önce 25k hitli bir site satışı yaptım şuan 30k i-trader istemedim satışı elden gerçekleştirdik ama ispat isteyen arkadaş varsa domain adresini veririm,10k hitli bir site sattım onun i-traderı mevcut,5 adet domain sattım yine elden.
Seo açısından bu domainin özelliği zaten belli ,ricam konuyu lütfen ilgili arkadaşlar okusun yada yorumlasın.