Merhaba;
Öncelikle tebrik ederim güzel bir player olmuş ancak sormak istediğim küçük bir kaç nokta var.
Benim bir sitem var, ve ücretsiz bir player kullanıyorum. Siteme entegre ettim ve bbcode yarattım. Foruma sadece dosya ismini yazarak konu içerisinde videoyu sorunsuz oynatabiliyorum. Ancak burada xml dosyası falan anlatmışsınız. O konuyu biraz daha açarmısınız? Videoları nasıl ekliyoruz basit bir paneli vs var mı? Facebook dosyalarını ekleme biçimi nasıl oluyor?
Ayrıca altta çıkan benzer videolar şeklinde olan şeyi kapatmak istiyorum, mümkünmüdür? Yani belirttiğim sayfada sadece belirttiğim video oynayacak.
Ve son olarakta, direk dosyayı, yani asd.flv dosyasını çalabilirler mi? Benim embed kodum ve reklamım olmadan oynatabilirler mi?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Demo yu inceledi iseniz Part sisteminin kapalı bir demosu da oldugunu gorebilirsiniz. Evet Part sistemini kolaylıkla kapayıp acabilirsiniz. Zaten Tek bir video eklediğinizde, video player otomatikman bunu algılıyor ve o part modunu pasif hale getirior.
Xml ile çalışıyor sistem , yani embedded kodda movie src olarak swf adresini verirken sunu yapıorsnz ..
www.domain.com/dizivio.swf?dizi=diziismi.xml şeklinde belirttginizde belirtilen xml dosyasından videoyu video resimlerini ve reklam yazısı ile linkini okuor., Xml olusturmanız yada xml olusturan bir php kodlatmanız size otomatik bir sistem sunacaktır. xml dosyasına acıklamalı ornek var satıs paketinde kolayca istediginiz video linki koyup yayınlatabiliorsnz. yani basit. Başka videoplayerlarda daha karmasık xmlleri olsuturp tek tek , kullanan siteler var, dizivio nun xml yapısı cok cok basit onlar yanında . xml oldugu için sayısız entegrasyon sistemi yapılabilir. Nitekim ben kendim için hoş bir portal yaptırıorm full entegrasyonlu. O bittiginde Dizivio playerin neler yapabildigi daha acık gorulecek.
Part sistemini istediginiz gibi kullanabilirsiniz. İster dizi partları için , ister ilgili videolar isterse daha yaratıcı şeylerde kullanabilirsinz benm aklımda cok orjinal fikirler var mesela.
Flv linkini zaten baska yerlere upload edeceksnz, bu nedenle sorun olmayacgnı dusunuorm. Flv linkini almanın bi cozumu yok zaten bu videoplayerla alakası yok rtmp yayın yapacaksnz aslında o da tam bir cozum degil

, Facebook videolarını almakta flv linklerini alıp koymanız yeterlidir.Zaten.
Sizin sorunuz dışında o kadar çok soru geliorki onlarıda cevap vereyim.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama çok ilginc sorular geliyor
Flash playerin yetenekleri dısında video oynatamıorz wmv vs gibi zaten, bu videoplayer tam bir videoyu partlara tabiki bölemez, lutfen boyle sorular varsa kafanızda şimdiden cevap vermiş olayım

.
Satış devam ediyor.
İstiyen phpciler Varolan sistemlere entegrasyonla ilgili çalışmlarada çalışmak istiorlarsa benle irtibata geçebilirler.