1-Paypal hesabınız adınızsoyadınız@siteadresi.com ise
2-Onaylı paypal ise
3-Domain kaydederken verilen bilgiler paypal ile aynı ise
4-Siteye verdiğiniz mail adresi paypal adresiniz ise
Ne onaylatma konusunda ne de başka bir noktada sorun yaşamazsınız.En azından bana sormadılar bile.Domainler 10 dakika da faturaları arka arkaya yollanarak aktif oldu.Sadece bir arkadaşa başka bir hesaptan ödeme yaptım o kabul olmadı parası geri geldi.Benim aldığım domainlerde sorun olmadı.
Dediğiniz doğru olabilir. Bu şekilde başka birinin daha deneyip onaylamasında fayda var.
Ama domainlerin faturaları ve onaylandığından bahsetmişsiniz. Herkese o fatura yollanıyor ve domainler onaylanıyor. Panelinizde OK yazısını görüyorsunuz domain yanında. Ama hesabınızın ana sayfasında kredi kartı ile ilgili bir doğrulama mesajı görünüyor ve mailinize şöyle bir yazı gönderiyorlar;
"Dear ..., Thank you for choosing Netfirms! To finalize your order, we require proof of credit card ownership. Please send a copy of the front and back of the credit card used for this purchase showing only the last four digits of the credit card number. As all orders are time-sensitive, this request must be received within the next 2 days. Fascimile number: 416-661-0700E-mail:
billing@netfirms.com Thank you, Netfirms Billing
Teambilling@netfirms.com"
Sizden ricam eğer hesabınızın 1 haftaya kadar yine onaylı kalıp kalmadığını, hala bu 1 hafta içinde yeni domain kaydedip kaydedemediğinizi ve hiç birinde size kredi kartı vs. onayı isteyip istemediklerini bizimle paylaşır mısınız?