Google ile Wordpress Arasindaki İlişkiyi Biliyorsuz Çoğumuz, da kullaniyoruz, Ama öyle eklentiler varki, Wordpress sisteminiz için birebir işlevini artıran ve, Wordpress için İdeal eklentilerdir. bana Gere Kendim kullanıp Olumlu Sonuç aldığım için BU eklentileri ve açıklamalarini Veriyorum

Aciklamalar ve Makale Tamamen Bana ayittir.

all-in-one-seo-pack:

Bu Eklenti; Sayesinde, Sitenizin Başlık (Title), Açıklama (Desc) ve Kelimeler(Keyword) Girebilirsiniz. WordPress ve Google için ideal bi eklenti.

google-sitemap-generator

Bu Eklenti; ise TÜm WP kullanıcılarının Kullanmasi gerektigini Düşündüğüm Bir eklenti Türüdür, Eklediginiz Konuları, sitenizin XML olarak sitemap'ina eklemeye yaramaktadir ÖRNEK: www.trwebmaster.org/sitemap.xml.

seo-automatic-links

Bu eklenti; ise, Sitemizin içinde, yazdığımız Makalelerde ve Yazilarin içinde Bağlantı oluşturup, Misafirlerimizin Site içerisinde, Dolaştırmaya ve site içerisinde biraz fazla Kalmasini Sağlamaktadır..

sociable

Bu eklenti; Yüzlerce paylaşım Ağlarına Sitenize yazdığınız Konuları Paylaşmaya yaramaktadır.

twshot-for-wordpress, wordpress-twitterbot

Bu Eklenti; Twitter eklentisidir. benim uzun zamandir kullandığım ve Başarılı bir eklenti olarak bildigim, Twitter.com un eklentisidir. Ekledigimiz konuları Twitter.com daki, Profilimize Taşımaktadir

wp-auto-tagger

Bu Eklenti; Otomatik Tag eklentisidir. Gİrdigimiz konularda Kendi Kendiliğinden Otomatik Tag oluşturmaktadır.

Tüm bu EKLENTİLERİ indirmek için TIKLAYIN
Rar: Şifresi trwebmaster
Kaynak:TRWebmaster.org
Bulunduğum Host'a saldırı olduğu için arada Düşmeler ve, acilammalar oluyor o yüzden Alternatif Link veriyorum BURADAN indirebilirsiniz