üzülerek söylüyorum bu HDD Server benide kandırdı telefonla fln grştük bunla çok iyi birine benziyordu nasılsın kardeşimli fln konuşuyordu ben aslında bundan host alıcaktım ama vazgeçmiştim baktım bu iyi birisi laptop bataryası lazımdı dedi bu ben satıyorum bende güvendim tabiki buna sonra ödemeyi yaptım pztesi yollarım dedi kargoyu peki dedim aradım dedi yolladım kargonu çrş ulaşır dedi ok dedim sonra arkadaş dediki adresi doğru verdin demi dedi bende anaa adresi unuttum dedim vermeyi sonra aradım bunu hee dostum bi paket geri geldi kargodan dedi adresi ver yarın yolluyum dedi peki dedim salı oldu aradım yolladım dedi peki dedim 3 4 gün oldu kargoya gidiyorum geliyorum kargo yok sonra takip nosunu istedim bundan şirkette fln dedi simdi şirkete gidiyorum dedi o zmn veririm dedi tmm dedim güya şirketine gitti yolluyormsun takip nosunu dedim eet dedi sonra çıktı msn den çıkış o çıkış ben allaha havale ediyorum ben 60 tl ile ne zengin olurum nede fakir ben o 60 tl yi yine bulur cebime koyarım ama o 60 tl nin hakkını veremez... dolandırılanlar arasına bende girdim :S