Size hataları içeren bir sürü pm gönderdim ve siteye baktığımda hiçbirisi düzeltilmemiş. Hala düzeltmenizi bekliyorum. Sadece 14 Nisan 2010 Çarşamba günü gönderdiğim birkaç eksik hakkındaki pm'ler aşağıdaki gibi ve bu pm'lerin hiçbirisine yanıt alamadım. Başka sorunlar var mı peki? Evet var ve onları da size daha önce bildirdim.
Ben bugün tüm gün MSN'deydim. Şuan da MSN'deyim.
denizci88 adlı üyeden alıntı:
Merhaba,
Bir haber eklediğim zaman sorunsuz olarak anasayfada gözüküyor.
Ancak Anasayfada haberin hemen sol tarafında ufak bir resim de çıkması gerekiyordu. Bunun için anladığım kadarı ile yer de yapmışsınız ancak ben bu resmi gösteremedim. Daha önceki haberde resim gözüküyordu. Acaba nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim?
İyi akşamlar
Merhaba,
Anasayfadaki "Duyuru" tarihi güncellenmiyor. Normalde Duyuru sayfasındaki tarihe müdahale edilebiliyor ancak müdahale ettiğimiz zaman bu değişiklik anasayfadaki tarihe etki etmiyor. Bu sorunu da bildirmek istedim.
İyi akşamlar
Merhaba,
Galeride bir hata tespit ettim. Sorunu daha iyi anlatabilmek amacı ile resimli olarak e-posta adresinize gönderdim.
İyi akşamlar dilerim.
Resim Yükleyici'de limit 1000KB olarak verilmiş. Bunun 4096KB olarak arttırılmasını rica ediyorum.
Ayrıca resim eklediğimizde resmin altında bulunan yazıyı değiştiremiyoruz. Daha önce hatırlar mısınız bilmiyorum ancak her resmin altında farklı bir yazı vardı.
Ayrıca bir nokta daha var. Örneğin bir galeriye resim ekleyeceğimizi düşünelim.
Mezunlarımız kategorisinin altında başka kategoriler de çıkıyordu. 1985 Mezunları, 1986 Mezunları vs.
Sitede bu da atlanmış.
İyi akşamlar dilerim.
Sitenin Dosyalar sayfası yok. Dün menü düzeltme işleminiz sonrası sanırım silinmiş.
Basından linki ile Galeri linki arasına gelmesi gerekiyordu. Düzeltilmesini rica ederim.
İyi günler