Dün geceden itibaren ttneti saygıyla anıyorum.9 sıralarında durduk yere internetim kesilmeye başladı.2-3 dk. gidiyor sonra tekrardan geliyordu.Sorun bizden sanıp modemi kurcalamaya başladım.En sonunda ttneti aradım saat 10 civarında.Anlattım olayı arıza kaydı oluşturdular.10 dk. sonra ben evde yokken arayıp hattınız 8 mbiti desteklemiyor 6 mbite dusurmemiz gerekli deyip hızımızı düşürdüler.Bu güne kadar sorunsuz 6-7 mbit kullanırken neden birden böyle oldu anlamış değilim.

Tamam herşey çok güzel dedim şimdi ölçüm yaptım 1 mbit bile hızım yok.Dün gece hızım 5 mbitti.5 dk'da bir kopma oluyor.

Arkadaşlar ne yapmam gerek? Buradaki hatlar bayağı eski onu biliyorum.Şimdi tekrar arıyacağım hızımı niye 1 mbite düşürdünüz diye.Bir sorun başladımı bitmek bilmiyor.

aradım.arıza kaydınız mevcut ararlarsa bildirin yeniden dediler.hızın düşmesi kesilmesiyle alakalı olabilir dediler.ve kesilmeler devam etmekte hemde son sürat 2 dk bağlı kalamıyorum.Sinir katsayılarım birbirine çarparak yükseliyor.En sonunda arayıp sövücem o olucak....

daha önce aynı sorunu yaşamamış olan acayip şanslıdır.ne söylemeliyim hattımı kontrol etmeleri için? bilen varsa lütfen yazsın delirmeme az kaldı