MaidZoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komik olma.
Senin konularının hepsi daha önce paylaşılmış şeylerin süslenip , matematiksel(!) hale getirilmişi.
Konularının aktif olmasının sebebi de bilindik şeyleri paylaştığın söylendiğinde hemen kendine bir kılıf ayarlaman.
Neyse daha fazla yazmıyorum konuna, etrafta keklenecek müşteri kalmayacak yoksa.
haydaa, işte şekil a da görüldüğü gibi senin gibiler çıkıyor nerede konu açsam muhalaefet olmaya çalışıyor. Sana çok teşekkür ederim. çünkü gösterebileceğim en açık örneksin. şimdi alakasız bir konu için tartışma başlatıyorsun. Pes artık diyorum. herkes burada alexadan bahsediyor sen tartışma konusu yapıyorsun.

Daha ben ne diyeyim herşey ortada, en detaylı seo analizi paylaştık muhalif oldular, ücretsiz tanıtım yazısı dedik muhalif oldular, seo bilgisi verdik muhalif oldular, alexa dedik muhalif oldular.

Bu anlattığımız konuların hepsi mi bilindik şeyler. BÜTÜN KONULARIN BİLİNDİK ÖRNEKLERİNİ GÖSTER SANA 100 TL.

Anladım ki başarı kıskanılıyor, anladım ki bilgi saklanıyor. Biz de kıskanma da yok saklama da. BİZ BİLDİĞİMİZİ SÖYLÜYORUZ.

Alıntı
Neyse daha fazla yazmıyorum konuna, etrafta keklenecek müşteri kalmayacak yoksa.
demek bana ve müşterilerime karşı büyük bir terbiyesizliktir. Biz yaptığımız işleri sizler gibi sır tutmuyoruz. Yaptığımız tüm iş ortada. Aynı zamanda bu konu müşteri çekme konusu değildir. Biz iddialırımızı, sonuçlarımızı, referanslarımız ortaya koyduk. Türkiye'nin en kaliteli ve detaylı analizi daha iyisini getirene 250 tl dedik. Ama siz o konulara bırakın mesaj yazmayı girmeye bile çekiniyorsunuz.