aslında edebiyle cevap veriyorum şuan için... biraz daha ilerleyen zamanlarda desinler!!! kafamı tasını attıracaklar... şirketse o zaman çifte standart uygulamasınlar. forumda gördük işte.. kaç senelik üyenin bile 1-2 mesajı var ve yeni üye gibi görünüyorlar. bu resmen açık açık çifte standart! ben ing. bilmek zorundamıyım? HAYIR.. sen bunu binlerce türke satıyormusun? EVET.. o zaman tütkçe destek vermek zorundalar.. ama biz ne yapıyoruz? kibar dilde.. arkadaşlar, böyle böyle insanlar mevcut ve böyle birşey yaparsanız onlarda aktif olur! belki şikayetçi olduğunu illegal konusunda da bir gelime olur bu vesile ile :/ bana yetkililerden birinin yazdığını mesajda öleydi iletleyen zamanlarda.. kafamı buluyorlar.

desteği az gördüm!!! ne varki zar zor 3 günde 3 sayfa yorum!! çoğuda zaten benle, yöneticiler arasında geçen muhabbetler. türklerden hiç destek göremiyorum. sağlam bir destek görsem, adamlarda farkına varıcak bazı şeylerin ama!!! şuan için tek ben konuşuyorum ve resmen adamlara hazır cevap doğuyor. "-senden başka isteyen yok arkadaşım. hadi işine.." böyle devam ederse! zaten alıcağım cevapta bu ne diyim.. beni önceki direkt başvurular ilgilendirmiyor.. sonuçta bu işten ticari bir amaçda beklemiyoruz! beni vb'nin şirket olup olmamasıda bağlamıyor. ben geçip kendilerinden parada istemiyorum, hatta verirlerse lisansımızı bile parayla almayı düşünüyorum... yani kısaca gönüllü olarak türkiye'de destek vermek istiyoruz. bu neyin afrası tafrası anlamıyorumki!! dünyadaki tek forum sistemi olduklarınımı sanıyorlar. ipb var ve görsel şahane zaten ayrıcada sistemsel olarak vbulletin'le çok sağlam kafa tutucak bir forum sistemi.. bilmiyorum ama sanırım bu sistemden haberleri yok kendilerini tek sanmayı bırakmaları ve bu ülkeye artık birşeyler vermeleri gerekiyor...

ama bunun içinde önce kendimizi ispatlamalıyız. nasıl olucak dersenizde!! işte ben o konuyu bu yüzden açtım mert hani kişisel oalrak görüşmek yerine, tüm insanlara söz hakkı vermeyi tercih ettim (tabii binlerce belki yüzbinlerce lisanslı kullanıcıdan, şuan için pek o hakkı değerendireni göremedik)