valla benim sahsi fikrim sıfırdan host acman sonucta gene musteriler onu bulacak o ismin pr1 olması sorun değil 10 ytlden 3 tane link ver pr2 olur..
diyorum ya awbs 200 ytl
tasarım hadi 100 ytl olsun..
senin sunucun yok suan sunucu alman lazım resellerden yapsan en az aylık 50 ytlde resellere cıkman lazım suan 2 yıllık hosting işi yapan birisi olarak konusuyorum bunları
+ bu adam her musterisine diyecek biz adımızı değiştirdik.
yani sen gene sıfırdan musteri bulacaksın bence o 300 ytl awbs + tasarım yaparsın
10 ytl domain 300 ytl reklam yatırırsan o siteden fazla eder.. işte musteriler + yeni gelecek musteri sana gelse neyse derdimde bilmiyom valla gene bi bak bakalım arkadaslar ne diyecek..
yahu adam host satmicak bu 1 2.si ise ondaki tasarimi sordum adam 700 ytl dedi yahu 200 yaptiracak adam bulursan bana ayni tasarimi ben yeni lisans aliri
neyse sagol yinede bende sadece kac para eder onu sordum adama para bicecem ben senin yaptigin hesap lari ben yaptim
yeni bir domain alsam onu tanitmak icin 1 senem gecer ama bu domain zaten guzel hizmletiyle taninmis almak istiorum sadece bicecegim fiyatta teredutum var onu soruyorum ben
tekrar sorayim istersen sadece cevap bunu istiyorum ben
lisans + ustundeki tasarim + domain kac para eder
domain adin bidaha bak istersen siteye ona gore bana sadece bi yorum yaparsan sevinirim sadece fiyat awbs fiyatlarini piyasadaki tasarim fiyatlarini arastirdim
eSinti Hosting Internet Hizmetleri Ltd. Sti.Hosting Domain Dedicated Vps linux windows 2003 Reseller Bayilik ne kadar eer sizin paranizla nekadar biceyim bu siteye