milli eğitimin başka sorunu kalmamış heralde,boş şeylerle göz boyamayı son birkaç yıldır adet edindi kurumlar, böyle bir uygulamanın kesinlikle kötü sonuçlar doğuracağını düşünüyorum bende.Evet diyenlere kızamıyorum çünkü o yaşlarda mantıklı düşünüp doğru karar vermelerini bekleyemeyiz.Meb bıraksın öğrencilerin süslenip püslenmesini önce eğitim adına birşeyler yapsın,sosyal aktivitelerle öğrencilerin gelişimi konusunda kafa yorsunlar.Birkere serbest bıraktığın zaman bunun altından kimse kalkamaz.Kıyafetlerdede bazı sınırlamalar getirilmesi gerekecek.Hangi biriyle uğraşacaksın o zaman.Birde işin ekonomik boyutu var.Kimisi aynı kıyafeti 3-4 gün giymek zorunda kalacak,kimisi hergün yeni bir kıyafet.Bu durumda o öğrencilerin ruh hali nasıl olacaktır sizce?Bu anketi yapan zihniyeti kınıyorum.
SpyKinq61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden hayır diyorsunuz anlamıyorum o kravat içinde okumak ne kadar zor öğrencileri serbest bırakmak lazım ne öyle ceket gömlek kravat adamı boğuyor hele onları yazın giymek bitiyor okuldan soğuyorum resmen hele dışarda insanların sana bakış açısı "ÖÜRENCİ" gözüyle bakması daha beter.. EVET - EVET dedim..
arkadaşım senin durum psikologluk gibi görünüyor.Bugün öğrenci olmaktan eziklik duyarsın,ertesi gün memur,işçi olmaktan.Hayatın boyunca bu duyguyu yaşarsın.