arkadaşlar bunun gibi bir olay başıma geldi, belki size yol gösterici olabilir,
Bir okulun bilgi işlemini yürütmekteyim ,geçen cuma günün itibaren 4 gün boyunca okuldaki 2 ttnet bağlantıdan birinde msn , ftp , facebook ve bir çok site açılmadı yada çok geç cevap verdi, emin olmadıkça telekomu aramak istemedim ve kendimce testlere başladım , aynı pc den ( laptop ) bir bağlantıdan doğru dürüst bişey yapamazken 2 alt kattaki diğer bağlatıdan istediğimi yapabiliyordum , aynı şekilde aynı pc'den evden ve başka yerlerde hiç bir sorun yaşamamıştım , bu süreci çözene kadar pc ye format bile attım

, sonra modeme reset attım yeniden kurdum yine çözüm olmadı , en sonunda ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve olayı mantıklı bir şekilde izah ettim , bana herşey normal dedi, ve şunu söyledi modemin fişini çekin ve 5 sn bekleyin sonra takın dedi, konuşmaya devam ederken sorun çözüldü , artık herşey normale dönmüştü , sordum sorun neysi sorun yoktu dedi,
Adamlar sorunu bile söylemiyorlar yani gizliyorlar , yani uzun lafın kısası arkadaşım bence senin ilacın ttnet ve müşteri hizmetleri , dnslerinde sorun olabilir , ip de sorun olabilir, hee unutmadan müşteri hizmetlerini aradığında dua et erkek çıksın , bayan arkadaşlar alınmasın ama malesef, bayanlar bu konuda biraz yetersiz kalıyorlar

,