sonuna kadar ziraat bknz.

Alıntı
http://forum.iyinet.com/826116-post7.html
ziraatte eft ücreti 0,16 gayet uygun. 3 ayda bir 7.5 lira hesaptan kesiyor. pc'den wap kullanabilmek için firefoxun bir eklentisi var onu indirmeniz gerek.
hesap işletim ücretinden kurtulmanız için hesabınızda her 3 ayda bir 500 tl bulunması yeterli oluyor ziraat için geçerli bu

kredi kartı olarak soruyorsanız kesinlikle garanti bonus en çok bonus veren k.k dır kendisi + olarak taksitlendirmelerinizde 6 taksite kadar komisyon/faiz alınmıyor... anlaşmalı yerlerde taksit sayısı artıyor

iş bankta ise hesap işletim ücretinden kurtulmanız için 1 adet otomatik ödeme talimatı vermeniz yeterli oluyor! ama bunun içinde işlem ücreti kesiyorlar her ne kadar kesmiyoruz deselerde ekstremde kabak gibi meydanda

siz hala hesap işletim ücretimi ödüyorsunuz?

bide eft masrafı vardı dimi
garanti kullananlarda havale masrafı ödüyordu heralde :P

4 ay önce iptal ettirdiğim ziraat hesabımı tekrar açtıracağım bu işbankasının her ay saçma sapan kestiği neüydüğü belirsiz ayrı ayrı kesilen 1 liralar ne oluyor anlamış değilim

kardeşim sen zaten benden para kazanıyorsun gerek taksit yaptırdığımda gerek alışveriş yaptığımda (satıcıdan %2 kesiliyor)

bu ne açgözlülük bu ne utanmazlık

+ son olarak işbankasının beni defalarca yanlış yönlendirmesinden son derece rahatsızım

hatta şikayette bulundum böyle bir görüşme bulamadıklarını söylediler

gel ben vereyim ş....z ses kaydı duruyo telefonumda (otomatik kaydetme özelliğini ssağolsun :P yaşasın windows mobile )

ha ziraatin şöyle bir rezilliği var

ben hesabımı iptal ettirmek istedim ve şubemi aradım

benden sadece hesap numaramı ve adımı soyadımı istediler

demekki ben birisinin hesap numarasını ve adını soyadını alsam int. den rahatlıkla iptal ederler sanırım içindeki parada yanar