sonuna kadar ziraat bknz.
hesap işletim ücretinden kurtulmanız için hesabınızda her 3 ayda bir 500 tl bulunması yeterli oluyor
ziraat için geçerli bu
kredi kartı olarak soruyorsanız kesinlikle garanti bonus en çok bonus veren k.k dır kendisi + olarak taksitlendirmelerinizde 6 taksite kadar komisyon/faiz alınmıyor... anlaşmalı yerlerde taksit sayısı artıyor
iş bankta ise hesap işletim ücretinden kurtulmanız için 1 adet otomatik ödeme talimatı vermeniz yeterli oluyor! ama bunun içinde işlem ücreti kesiyorlar her ne kadar kesmiyoruz deselerde ekstremde kabak gibi meydanda
siz hala hesap işletim ücretimi ödüyorsunuz?
bide eft masrafı vardı dimi

garanti kullananlarda havale masrafı ödüyordu heralde :P
4 ay önce iptal ettirdiğim ziraat hesabımı tekrar açtıracağım bu işbankasının her ay saçma sapan kestiği neüydüğü belirsiz ayrı ayrı kesilen 1 liralar ne oluyor anlamış değilim
kardeşim sen zaten benden para kazanıyorsun gerek taksit yaptırdığımda gerek alışveriş yaptığımda (
satıcıdan %2 kesiliyor)
bu ne açgözlülük bu ne utanmazlık
+ son olarak işbankasının beni defalarca yanlış yönlendirmesinden son derece rahatsızım
hatta şikayette bulundum böyle bir görüşme bulamadıklarını söylediler
gel ben vereyim ş....z ses kaydı duruyo telefonumda (otomatik kaydetme özelliğini ssağolsun :P yaşasın windows mobile )
ha ziraatin şöyle bir rezilliği var
ben hesabımı iptal ettirmek istedim ve şubemi aradım
benden sadece hesap numaramı ve adımı soyadımı istediler
demekki ben birisinin hesap numarasını ve adını soyadını alsam int. den rahatlıkla iptal ederler sanırım içindeki parada yanar