Metin çabanı takdir ediyorum ama açıkçası vBulletin.com'un yerinde ben olsam bende şu an bunun için izin vermezdim. Çünkü o destek sitesini teslim edeceğiniz güvenilir insanlar yok. Bir ara TurkvB şeklinde Atakan KOÇ'un önderliğinde bir oluşum yapılanıyordu. Üstelik yanılmıyorsam Mert Gökçeimam, Organik gibi usta isimlerde destek verenler arasındaydı ama daha sonra ne oldu ise daha başlamadan sonlandı herşey. (Şu anki TurkvB'nin Atakan Koç ve o oluşumla hiçbir ilgisi yoktur) vBulletin konusunda kendini kanıtlamış güvenilir birileri ön ayak olmadığı sürece bence vBulletin bu işe asla sıcak bakmayacak. Birde bizde nedendir bilinmez vBulletin destek siteleri birbirlerini çekemiyor hatta sanki düşmanlarmış gibi davranıyorlar. vBulletin konusunda biraz üst düzey bilgisi olan bir çok kişiye sorarsanız bilmeyenlere yardımcı olmak istiyorum diyor ama illa kendi sitelerinde yani bir vBulletin destek sitesi kurup yönetmek istiyor. Yönetimde olduğu sürece yardımcı olmak derdi. Böyle oluncada bilgi de tecrübe de enerjide bölünüyor kimseye faydası olmayan bir vBulletin ortamı doğuyor.

Bu arada her ne kadar umudum olmasa da Vbulletin.com'da ki konuya destek mesajı yazacağım. İnşallah bir işe yarar..