1-) Öncelikle arkadaşım olsan hemde çok yakın arkadaşım olsaydın satışımı baltalamaz destek çıkardın(Arkadaşlık böyledir derler)
2-) Yakın arkadaşınım ama bilgisayarı niçin kullandığımı bilmiyorsun. İnternetten oyun oynarım ama msnde kızlarla filan konuşmam

Facebook tan bilgi edinip gelip yazmışsın.
3-) Mesajı attığın saniyede geldim ismini istedim. Arkadaşım olan biri ismini niye vermesin. ve çok yakın arkadaşımsın ama ismini vermiyorsun. Nasıl arkadaşlıkmış ya

Benim senin gibi hiç arkadaşım olabileceğini düşünmüyorum. Mantıklı düşünüldüğünde bile ortaya çıkıyor insan arkadaşının kuyusunu gözünün önünde açar mı? Arkadasından açar sonra atar
4 Mesaj öncesi yazdığı mesajdan alıntıdır :
(bildiğim kadarıyla bilgisayarı oyun oynamak ve msne girmekten başka birşey için kullanmıyor Açık ev adresine kadar verebilirim isteyen olursa)
--------------
Buraya yazdığın gibi bildigim kadarıyla demişsin. İnsan çok yakın arkadaşının ne yaptığını bilmez mi? Bildiğim kadarıyla diyorsun hem yalnış biliyorsun kızlarla konuşmam. Hemde bildiğin kadarıyla diyorsan demekki tam bilmiyorsun yazılım yapıp yapmadığımı nereden bileceksin? Çok yakın arkadaşım olan insan bilir zaten. Delilli konuşamıyorsun delilsiz baltalama şekli yapıyorsun. İnsan arkadaşını görünce bir arar sorar. Ne aradın şimdi sordun. Özel mesajımada cevap vermiyorsun. Arkadaşım filan değildir birşey bildiğide yoktur arkadaşın yukarıda ispat edilmiştir. Satışı baltalamak isteyen en az 6. kişisin bakıyorumda forumda bu tip olaylar çok çıkıyor.
Cashflow p.m. yi attım hocam.