evet arkadaşlar. bu şekilde bir planım vardı ve dün gece itibari ile uygulamaya koyup vbulletin.com sitesinde uygun bir dilde yazımı yazdım (tabii ne kadar anlarlar bilmiyorum). ben
vBulletin Resmi Türkiye Destek Sitesi başvurusunda bulunmuyorum! sadece talepte bulunuyorum ve bizide dikkate almalarını istiyorum... kısaca TÜRKÇE destek istiyorum. herhalde bunuda çok görmezler..
sizden istediğimde! attığım bu adımda, benim yanımda olmanızdır. desteklerinizi bekliyorum...
vbulletin.com yazı linki:
http://www.vbulletin.com/forum/showt...y-Support-Site NOT: bazı arkadaşlar boşa uğraştığımı söylüyor ama dikkatinizi çekerim! ben vb yöneticileri ile kişisel olarak görüşmüyorum. forum'da konu olarak açtım ve tüm lisanslı türk kullanıcılarının bu konudaki isteklerini vb yöneticilerine göstermek istedim.. kısaca ben 1 adım attım ve sizdende aynı şekilde bir adım beklemem herhalde çok birşey değil. isteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü kara.. ne diyelim!! vermezlersede. orda da dediğim gibi! kaybedecek hiçbirşeyimiz yok. hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz..
tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim..