Manyakmisin sen script benim efe bana veriyor. Scripti satinca baba geliyor ve komisyon aliyor. Bu kadar tartisma niye cikti okumadan yaziyorsunuz bastan sizede anlatmak zorunda kaliyorum efe benim scriptimi satti sanal pos verip oradan kazanmak icin. Script benim dedigime gore parasininda o zaman bana gelmesi gerekmez mi? Geri odemeyide Ben yaparim yani o degil. Komisyoncuydu o diyorum hala anlamiyorsun. Baltalamak istersen devam edebilirsiniz scripttin ozellikleri belli herseyi belli turkiyedeki en cok ozellikli arkadaslik scriptti ve mail derdi getirmeyen tek scripttir

bedava scriptler bolumunde ver demosunu konumdada yazman yasak AMA sen yazabilirsin. Bu script bedava scriptlerle karsilastirilabilcek birsey degil. Yuzlerce php sayfasi var ve ozelligi var. Kaliteli arkadaslik scripti degildir. Para kazandircak erkeklere ucretli bayanlara ucretsizdir. Erkekler bazi ozellikleri kullanabilir. Botlarda o ozellikte olan erkeklere her Turlu Geri cevabi yazar. Bastan tekrar yaziyorum scriptin lisanslama ve tum haklari benimdir. Kocaxx paralarini bana yollatirdi. Pos verip oradan kazanirdi. O zaman onlar beni ilgilendirmezdi. Yani ticaretinde sadece scriptlerinin isini ve parasini alirdim. Baska maddi durumlarda bana para gelmezdi. Ayrica scriptin parasini size Geri iade bile etmisim bundan kac ay oncesi. Iade Eden bendim benim lisansimdi. Parani almisin ve beni kotuluyorsun. Kosullar vardi sen o kosullari yerine getirmedin Ben yinede iade ettim. Iyi niyetimi kotuye kullanmak buna denir. Ben kocaxx in isini bilmem script hakkinda sikintisi olan beni ilgilendirir. Onla tek ilgim script isidir. 2 kisi iade istedi ikinizde scripti kullanmadsn iade ettiniz. Kullann bir kisi iade etmemistir. Lutfen onun yaptigi yok link yok pos yok reklam islerine karistirmayin beni. Script konusundan sattigi arkadaslik benimdir kullanan varsa yeni versiyonu ucretsiz benden alabilir.