Efe yüksel'in adamiydiniz ? script'i almiştim , 4 ay telefonlari acmadiniz türlü türlü bahaneler yok hastane 'de siz 200tl geri ödeme yaptiniz yok işte yapamiyoruz bilmem ne türlü türlü bahaneler 4 ay sonra geldiniz ödemeyi yaptiniz , dekont'larin üstünde hep sizin adiniz şimdi 'de onun yanındasiniz ve burda halk'i kandirma peşindemisiniz kardeşim neden dürüst olamiyorsunuz ya ? ya ben buyum buyum niye diyemiyorsunuz ki ? insanlari kandirarak nereye gitmeyi hedefliyorsunuz ? efe yüksel o benim adamim dedigi günleri biliyorum + zaten ödemeleri yapan sizsiniz kredi kartlari felan üstünüzde neyse , alicak arkadaşlara hayirli olsun ..

he pardon niye güldüm ; ( 4 ay yalan söyleyen telefonu acmadan bir dolandirici 'ya sadece gülüyorum basit insansin o yüzden basit adamlara gülerim ben ) ..

iyi satışlar

caps'ta koyiyim dekont'u simdi ivir zivir edersin , adinin saklandigi bir buton kısmı , arka planda efe'nin acik olan hotmail adresi , alttaki dopdolu putty, vb işi bilenler zaten olayi anlarlar belkide efe yüksel tamami ile sensin
yaninda calisan yada mahalle'den birisi yada efe yüksel senin takma adin gibi birşey işte , bir dümenler yapiyorsun ya neyse hayirli işler