pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Altayı savunmuyorum, senin şu beynin nasıl düşünüyor onu eleştiriyorum. Abim yaşında olabilirsin ama beyin yaşı maximum 13 yaş. Çünkü kardeşim 15 yaşında futbolu senden iyi biliyor. İlla Altayı tutmam gerekmiyor savunmak için.. Gerçekler neyse onu söylerim.. Kaç seferdir hakem olayları oldu Fenerbahçeyi savunmuşlugum vardır. Öyle at gözlüğü kullanmam neyse onu görürüm.. Ortaya sallamasyon bir yorum yapıyorsun.
Birde ukala tavrınla belli ediyormuşuz kendimizi, yaa nerde ukalaca bir yorum var şu senin yorumların dışında??

Bu bir taktiktir, 10 sene maç satıyorlar para kazanıyorlar, Bir sezon için futbolcular alınacak.. :

Akıl mantık var, 10 sene maç satıyorsun. Ne için Super lige çıkmak için çok sağlam futbolcular almak.. Böyle bir bişeyi hangi takım yapar ya?

Bunu yapan varsa zaten gerizekalıdır..

Cevap yazarken benim savunma olayını değil, kalınlastırdıgım kısma cevap ver. Merak ediyorum ne diyeceksin yine..
dinime söven müslüman olsa istediğin kadar yırtın cevap vermeyeceğim. ayrıca bakarsan mesajıma senin dediğin gibi yazmadım.muhattap olmayacağım seninle kudur dur