wordpress güncel video sitesine post atılacak ( embed kodu )

- kesinlikle orjinal ve özgün başlık olacak. hepsini tek tek kontrol edeceğim. kopyalanan sitenin video başlığı ile tamamen farklı olmalı başlıklar.
- Video başlıkları çok muntazam olmalı. savsaklama iş olmasın. çok profesyonel bir postçu arıyorum. Düzgün türkçe kullanılmalı video açıklamaları ve başlıklarında.
- her video için 5 adet TAGS ( anahtar kelime ) eklenecek. Tags'lar özgün , orjinal ve tamamen eklenen video ile alakalı olmalıdır
- her video için bir açıklama olacak. açıklamalar en az 10 kelime olmalıdır. %100 özgün ve orjinal açıklama olmalıdır. Videonun konusuna göre, postçu açıklama ekleyecek her videoya. Düzgün Türkçe kullanılarak eklenmelidir
" çocuk bisiklete biniyooo" " gidiyooo, ediyooo, yapıyo, tarzı değil.
- her videonun CAPS'i eklenecek.
- eklenecek videolarda kesinlikle reklam olmayacak , url yazmayacak, çok kaliteli videolar taranıp eklenecek.Çözünürlük ve video kalitesi çok iyi olmalıdır.
-her video için ALL İN SEO eklentisine meta tag eklenecek ( başlık , keywords, description )
- video embed kodu eklerken, bazı siteler kendi linklerinide ekliyor embed koduna. o linkler silinirek eklenecek

NOT : beğenmediğim videoyu silme hakkımı saklı tutarım.

herşeyi çok açık anlattım. videolar muntazam , düzenli + yukarıda belirttiğim şekilde eklenmelidir.

eklenecek videolar güncel videolardır. tek bir konuya hitap ediyor. detayları ileteceğim çalışacağım arkadaşa.

Ücret : 350 post 20 TL, iş tesliminde banka havalesi - eft olarak yapılacaktır.

iş süreklidir. sürekli çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum.

350 postu yukarıda belirttiğim şekilde ne kadar sürede atabileceğinizi ve msn adresinizi pm atınız.

işi vermeden önce 3 örnek post atmanızı isterim.