NoFears adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten bunların sana para kazandırmasına gerek yokki? O programı oyunu aylarca uğraşan adama para kazandırması gerek.
''adulttan gelen para hak para değildir'' yazmışsında illegal marez krek gibi yollarla o programları kullandığımızdada hak olmuyor onu söyledim.Hemde böyle yaparak o programı yapan adamların hakkını yiyoruz.
+ olarak cinselliğin tabu olduğu ülkemizde böyle siteler gerekli(buda benim görüşüm) günahmıdır değilmidir bilemiyeceğim. Ancak ülkemizdeki cinsellik tabusu yıkılana kadar bu tarz siteler kalkarsa ülkemizdeki tecavüz taciz gibi vakaların önüne geçemeyiz.
Günahını falan herşeyini geçtim. İlk mesajında bana karşı biraz ukala tavır sergilemiş olsanda senin bu şahsi fikrine saygılıyım. Ama ben ***** sitelerin insanları tecavüzden falan uzaklaştırabileceği konusunda çok karamsarım. Şöylede düşünmek lazım bu tip sitelere bakan insanlar dahada sapıtabilir. Yani bu kişiden kişiye değişir. Bazıları tatmin olur belki ama bazıları tatmin olmayıp bunlara baktıkça daha çok tecavüze yeltenebilir.