Sorularına cevap veriyim.
Antivirüs kullanıyorum ve orjinal
İşletim sistemim orjinal
Kullandığım programların çoğu ücretsiz ama lisansız kullandıklarım var
Oyun oynamıyorum

Müziklerimi genelde youtubedan dinlerim ama mp3lerimde vardır.
Sitemdeki içeriği bir tane yasal olmayını varsa ben bu işi bu gün bırakıcam..
Kopyala yapıştır içerik kullananların düşmanıyım. Eğer bir yerden alıntı yaptıysamda bunu belirtir link veririm..
Hepsini geçtim bunların çoğu bana para kazandırmıyor. Ama dult site site sahibine para kazandırıyor. Ayrıca ben kimseye akıl vermiyorum. Sadece kendi şahsi fikrimi belirttim. Bunun günah olup olmadığını bizden daha iyi bilecek kişiler var. Dediğim gibi bu benim fikrim. Eğer sen bu fikrimden akıl almak istiyorsan o senin derdindir. Çıplaklığın günah olmadığını savunacak herhalde çok az kişi vardır. Son olarak isteyen istediğini yapsın ben ***** site açanlara karşı olmadığımıda söyledim güzel kardeşim.
zaten bunların sana para kazandırmasına gerek yokki? O programı oyunu aylarca uğraşan adama para kazandırması gerek.
''adulttan gelen para hak para değildir'' yazmışsında illegal marez krek gibi yollarla o programları kullandığımızdada hak olmuyor onu söyledim.Hemde böyle yaparak o programı yapan adamların hakkını yiyoruz.
+ olarak cinselliğin tabu olduğu ülkemizde böyle siteler gerekli(buda benim görüşüm) günahmıdır değilmidir bilemiyeceğim. Ancak ülkemizdeki cinsellik tabusu yıkılana kadar bu tarz siteler kalkarsa ülkemizdeki tecavüz taciz gibi vakaların önüne geçemeyiz.