genel olarak konuşmaları okudum ve atlamadan duramadım konuya : ) . Aslında denilecek pek bişi yok ozan ve enes arkadaşım konuyu güzelce özetlemişler.Ama sizlere daha doğrusu büyük hostinglere bişi demek istiyorum burdan ( diğer yaratıklara bişi demem onlar muhattabım değildir örnek: TRzes ) ; Bu tür firmaları hortladıp piyasaya sürüp piyasayı rezil etmeye çalışanlara karşı elbirliği ile tavır alırsak bu işi daha kolay ve basit çözeriz. Açıkcası ben elimden geleni yapıp her gördüğüm toplu ip naletlerini temizlemeye çalışıyorum ama büyük balık orda durduğu sürece yavruları ile uğraşmak artık baymaya başladı. Eğer pm ile bana bu tür firmaların doğmasına sebep olan hostların adreslerini belirtirseniz operasyon yapmak istiyorum... Saygı ve sevgilerimle msjımıda isteyen istediği gibi anlasın artık kendinizi saçma sapan yorumlar yapıp yada msjlarımı report edip yormayın bu lamer işi çığrından çıkmaya başladı. Bugün rahatım iyi diye elinizi taşın altından çekerseniz bu rahatsızlık yarın herkeze değecektir unutmayın