işte bak yazık günah 140 tl nedir millet ev geçindiriyor
bunlara inat girdim
İnşallah ileride devam edersinde seni de görürüz bakalım sunucuların falan dolarsa ( bana imkansız gibi geliyo 2 ay sonra batarsın ) 15 liradan vermeye devam edecekmisin şimdilik şirin görünmeye devam et 15 de 10 a in 5 e ver ciklet parasına ver hiç önemi yok zaten cs den anlayan arkadaşlar ucuzluğa değil kaliteye gelir ^^ sende sadece ucuzluk var zaten... Evet belki biz 130-140 dan sv veriyoruz, fakat herşey ortada kalıcı bi ekibiz 2-3 aylık müşterilerin boğazında düğümlemek değil amacımız : ) 15 tl e vereceğin sv ne kadar olur çok merak ediyorum. Kaç total player garantisi var? Yada lag loss garantisi? Yada 7/24 hizmet? 2-3 gün bilmeyen bir server sahibi başını ağrıtsa diyeceğin cevap şöyle olur; 15 tl e server veriyoruz bu kadar hizmet

Yada senden çok çok zor bi iş isteyecek yada sen bilmiyosun, toplu ip aldığın yerin sana verdiği süper gelişmiş panelinde de bunu yapma eklentisi yok, ee o zaman ne olacak? 8-9 senedir bu işi yaparım. Ve bunu şimdiden söylüyorum. 3 ay dan fazla barın, ben cs alemini bırakıcam. Çok geldi geçti böyle.. Şirket olmak isteyen adam zaten toplu ip açmaz direk kasasını bağlar. Büyüyen firmalar ortada zaten hangisi toplu ip ile başlamış? yada o zamanlar toplu ip mi varmış

Sermayen olması gerekli bu işte büyümen için zararda etsen cebinden karşılamayı bilceksin 15 değil boş server bile olsa 50 çekeceksin ki ileride büyüyebilesin. İnşallah devam edersin ama ne diyelim hayırlısı neyse o olsun hadi iyi satışlar..