kaatirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aynısı var. Suyu sonuna kadar doldurmayınız. Tütünü aşırı derece koymayınız. Delikleri fazla açmayınız. Delikleri tamamen kömür ile kapanacak şekilde ayarlayınız. Daha sonra içiniz. Ben bu şekil yapıyorum ve sorunda yok.
Suyunu borunun ucunu az geçecek şekilde dolduruyorum. tütünü jelatin'in yarım cm. altına kadar dolduruyorum.

MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suyunu sonuna kadar falan mı dolduruyorusunuz ?

Suyun olduğu yerde bi' boru var, Borunun ucuna kadar dolması yeterli. Ne az olsun , Ne de fazla olsun..
o şekilde yapıyorum hocam.

MertWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Ürün küçük çantalı olarak piyasada satışa sunulmaktadır. Fiyatı 25 TL' dır. Çantasıyla birlikte şık görünüme sahiptir ve daha çok dekoratif amaçlı satın alınan üründür. Nargile içicilerin tercih etmediği bir nargiledir Nargilenin ser kısmı çok kısa olduğundan içerken de fazla bir doyuma ulaşamazsınız. Yapmanız gereken şey lüle eğer seramik gönderilmişse yerine bir toprak lülesi satın almak en azından içerken toprak lülesini kullanmak ve lülenin içini tamamen tütün ile doldurmamak. Fazla kömürle başlamamak içerken nargileyi diğer nargilelerden daha fazla dinlendirmek gerekmektedir. Saygılarımızla

Yaz Nargile
Toptan ve Perakende Satış Merkezi
Atatürk Cad. Geçit Pasajı No 38/16 Maltepe-İST
(Maltepe Merkez Cami Sokağı)
0216 459 44 14
0532 477 63 86 Devrim ÖZMEN
Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Fakat kardeşimin hoşuna gittiği için bunu almış bilgisayar başındayken içerim diye