sizin özgünlük anlayışınız farklı. bu özgünlüğü kimse anlayamadı gitti.

bakın arkadaşlar özgünlük demek, atıyorum " bireylerin sosyoloji içerindeki yeri " adlı bir yazı yazmak demek değildir. (tabi bir özgünlükdür ama..) sürekli olarak seo yazılarında bahsedilen özgünlük hit almak istediğiniz kelime için oluşturduğunuz sayfanın özgünlüğüdür. yani sen atıyorum Elano Blumer adlı bir sayfa hazırladın. Burda hazırladığın sayfada kullanacağın metalardan tut, resimlerine kadar tamami ile senin hazırlayacakların olursa sayfan özgün olur. İyi bir meta düzeni ve etiket düzeni ile güzelde hit alırsın. atıyorum benim açımdan bir sayfanın özgün olması ve hit alabilmesi şöyle olur.

Elano Blumer sayfası hazırladınız.;
1- Öncelikle google'a bir Elano Blumer yazıyorsunuz. çıkan sonuçlara göz gezdiriyorsunuz. Title kullanım mantıklarına bakarak listelenen sitelerde olmayan bir title kullanıcaksınız. Aynı şekilde desc, aynı şekild keywords.

2- Elano Blumer'in bir resmini bulacaksınız. Önce images.google.com ' a gireceksiniz. orda listelenen Elano Blumer sonuçlarındaki resimlere bakıcaksınız. Listelenmeyen boyutta bir resim bulmalı ve sitenize eklemelisiniz. Resim bulma için ben olsam bir videodan yardım alırım. Videoyu oynatırım tam bu vatandaşın ekrana çıktığı anda bir görüntü alırım ve bunu siteye koyarım. Siteye koyarken resme, direk resme giden bir link veririm. link içinde alt ve title larıda kullandıkmıda tam süper olur (:

3- Oluşturulan başlık sitelerin kullanmayacağı türden bir başlık olmalı.

4- Sitede yazılan yazılar sizin cümleleriniz ile süslenmiş olmalı. 1-2 paragrafta olsa sizin cümleleriniz !

5- Siteye koycağınız etiketler dikkatlice ve akıllıca seçilmiş olmalı. misal ben olsam;

"elano blumer resimleri, elano blumer resimi, elano blumer golleri, elano blumer hayatı" yazarım ve en nokta atışı gerçekleştiririm.

şimdi esasiyette bahsedilen özgünlük bana göre budur. hit almayacak konularda özgün yazılar yazarak, ben hit almıyorum demeyin.

sonuç: hit alınabilen konularda özgün olun.