Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Karabükspor taraftarına kötü demedim ki olayı neden saptırıyorsun ? Bütün stad aynı anda hopluyor olabilirsiniz, aynı anda bağırıyor olabilirsiniz, her yere gidiyor her maç tıklım tıklım stad dolduruyor olabilirsiniz, sevdanızın peşinde bir ekmeği on kişi bölüşüyor da olabilirsiniz. Bu iyi taraftarlıktır.

Kötü taraftarlık olayı ile benim söylediğim çok farklı şeyler. Ben Karabükspor taraftarının süper ligi hak ettiğini düşünmüyorum dedim. Biz Karabük'e geldiğimizde atılan slogan öyle bir slogandı ki özrü kabul edilemez. (Ne olduğunu yukarıda yazdım.)

Ayrıca şunu iyi bilmeni isterim ki bu işler taraftarla olmuyor. Biz 18. sıradayken stadı tıklım tıklım dolduruyor, 2.000 - 3.000 kişiyle deplasman yapıyorduk, araştır öğrenirsin.
Araştırmama gerek yok 2 senedir maçlara aralıksız gidiyorum ve kesinlikle öyle bir slogan duymadım,bir kaç maç haricinde küfür bile yok denebilir.yok dediklerin 2 sene içinde değil daha önce diyorsan okadarını bilemicem..ama hiç sanmıyorum öyle bir slogan atılacağnı.Çünkü şunu bizim taraftarımız öyle iyi biliyorki,biz sahada nekadar rakipte olsak orda sakatlanan oyuncuda bizim gibi türk..