Site adresi: www.dizi.im
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):100TL
Minumum Artış:5TL
Hemen Al: 200TL
Sitenin aylık getirisi:Aylık 20-30TL
Sitenin açılış tarihi: 01.11.2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi İzleme
Günlük hit sayısı, kaynak link : 300-500
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yaşında Pr3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir : Bir Süre İdare Edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Scripturka V4
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

* Domain name.com da kayıtlıdır.
* Kullanılan yazılım sadece 150TL'dir ve scripturka v4'ün kalitesi ortadadır görsellik ve kalite isteyenlerin kaçırmaması gereken bir site olduğuna inanıyorum.
* Siteye yok denilecek kadar az backlink çalışması yapılmıştır
* bing.com'da dizi kelimesinde 1. sayfa 2. sırada çıkmaktadır. google.com.tr de dizi izle kelimesinde ara ara 2. sayfalarda görünmektedir, dalgalanma geçtiği zaman yerinin sabit kalabileceğini düşünüyorum.
* Sitedeki videoların %70'lik kısmı kendi uploadımdır sitenin adresi video üzerinde yazmaktadır.Örnek görmek isterseniz tıklayın
* Şu andaki logosunun 4 farklı rengi bulunmaktadır ayrıca 1 adet daha farklı logosu vardır 50TL karşılığında yaptırmıştım alan kişiye hediyem olacaktır hepsi.
* Eklediğim içerikler google tarafından aynı gün içerisinde indexlenmekte olup direk aramalarda çıkmaktadır.
* Scriptte bulunan botlar çalışmamaktadır.Genelde kendim upload edip eklediğim için pek fazla bota ihtiyaç duymadım ama bot kullanmak isterseniz uygun fiyata bot yazan arkadaşlar var r10'da.
* Kategorilerdeki açıklamaları tek tek değiştirdim.Kategori açıklamalarını değiştirince scripti diğer kullanan sitelere göre 1 adım öne çıkmış oldu bilirsiniz ki google spamı sevmez azda olsa bu yaptığım işlem google gözünde değer kazanmasını sağladı.(Kategori açıklamarı description metasıdır.)
* Videoları tek tek eklediğim için etiketlerini özenle en çok hit alacak kelimelerden seçtim.google gözünde spam olarak algılanmaması için elimden geleni yaptım.
* Ekstra birşey değil ama 32 tane üyesi bulunmaktadır.
* Bu kadar emek verilen siteyi niye satıyorsun diye merak edenler olacaklardır mutlaka hemen cevap vereyim yeni bir işe başladım ve zamanım iyice kısıtlandı ilgilenemiyecek duruma geldim bu kadar emeğimin çöpe gitmemesini istiyorum ve gerçekten ilgilenip iyi yerlere getirecek birinin almasını istiyorum.
* Ödeme iş bankası üzerinden gerçekleşecektir.
* Açık arttırma son tekliften 24 saat sonra sona erecektir.