kazoo_44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
clubarkadaş işini çok düzgün yapan bir arkadaştır gönül isterdi ki almak ama şu anda dizi düşüncem yok. hayırlı satışlar.
Güzel yorumun için teşekkür ederim hocam, projelerinde başarılar dilerim.

Erol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
götürmez.. embed olarak çekiyor sonçta.
Cevap için teşekkürler

gkaradagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düzeltildiği zaman haber verirseniz sevinirim
Şuan botun veri çektiği sitede verileri sayfalamada problem yaşandığı için, o sitenin düzelmesini beklemekteyim. Bu konuda bu nedenle şimdilik yapabileceğim birşey yok.

xxxfree adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herşey güzelde 2 ay garanti var diyelim 4 ay sonra botlar bozuldu biz her seferinde ücretlibotmu yazdırcaz unun bir çaresi olmalı scripi yapan arakadaş kendide kullnıyor elimde oldukça veririm inş öyle olur ama ben genede tam bi cevap almak isterim ve garanti
Hocam, bence scriptin botları için 2 ay garanti bile oldukça uzun bir süre. Ki script satış bölümündeki çoğu script için bu garanti söz konusu bile değil. Elimden geldiğince müşterilerimin mağdur olmaması için uğraşmaktayım. Bu nedenle herhangi bir düzeltme yaptığımda belirtiyorum ve paylaşıyorum.

Sananeyli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bundan önceki sscriptini almıştım Vural 'ın bazı botlarda tamam sorun oldu.ama dizi botu hala çalışıyor.Botlara zaten hemen hemen herkes 2 ay garanti verir.
Yorumun için sağol Mehmet'cim

Script satışı devam etmektedir.