E200 elimde var şu ana kadar telefon hiç açılmadı garantisi bitti kutusu duruyor ilk kullanıcısıyım şarj alma yerinde arıza var ister yaptırır yollarım ıstersende sen yaptırırsın daha önce hiç tamir görmedi ilk kullanıcısıyım.Fiyat son verecegini söyle uygun gelirse foto yollarım.
PM atıldı..
elimde sorunlu samsung e830 var dış görünüşü güzel fakat bir problemden dolayı açılmıyor ve ben yaptırmak istemiyorum 50 liraya satarım.
Hocam Yaptırıpta Bir Fiyat Belirtirsen Düşünebilirim.. Yaptırmak İle uğraşamam ben..
Düşünürsen; Sıfır Orjinal Kutusunda 2 Yıl Garantili NOKIA 5030-RED XPRESS Temin Edebilirim.
Model 5030
Şebeke 1800 MHZ
Şebeke 900 MHZ
3G Desteği YOK
Hat Sayısı TEK HATLI
Konuşma Süresi(dak) 600
Bekleme Süresi (Saat) 520
Pil Li-Ion
Telefon rehber hafızası 1000
Desteklediği Bellek Kartı YOK
İşletim Sistemi STANDART
Browser YOK
Ekran Tipi TFT
Mesaj SMS
Kamera YOK
Zil sesi MP3
Zil sesi POLİFONİK
MP3 Çalma YOK
Bas Konuş YOK
Bağlantı YOK
EDGE Desteği YOK
FM Radyo VAR
Titreşim Özelliği Var
Ses Kayıt Özelliği YOK
Ahizesiz konuşma YOK
Alarmlı Saat Özelliği Var
Sesle arama YOK
GPRS Destegi YOK
Ağırlık (gr) 82
Satış Garanti Süresi (ay) 24
Nokia 5030 modeli Nokia'nın dâhili FM radyo antenine sahip ilk cep telefonu olma özelliği ile kullanıcıların kulaklık veya harici hoparlör ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Tek dokunuş ile kumanda edilen FM radyo fonksiyonu ve telefonun yan kısmındaki istasyon seçme tuşları Nokia 5030 telefonun XpressRadio ismini hak etmesini sağlıyor.Nokia 5030 bir gün boyunca radyo dinleme ve 10 saat telefonla görüşme süresine sahip.
KDV DAHİL : 125 TL www.dahaucuzuvar.com
Hocam Fiyatı Yüksek.. Sıfıra Para veremem...