İyide büyük çocuk. Nasıl ermeniler, yahudiler senin içinde olanlar seninle savaştı ise onlarda savaştı.
Sen şimdi burada onlar bize şunu yaptı bunu yaptı dersen, önüne gelende sana derki Osmanlı da 600 yıl boyunca dünyayı sömürdü. Fatih burdan ferman verdi fransada davullar sustu gibi... endaksi
Bak demek istediğimde bu. aynı şeyleri düşünüyoruz.
Araplar müslüman yapmaz etmez olayı yok yaptılar ve yine yaparlar
Alıntı
Önce biriyle tartışmayı adablı bir şekilde öğrenmelisin daha sonra tartışmaya geçmelisin.
Vallahi gerçek hayatta böyle tartışmıyorum. Reelde kişinin mimikleriden, konuşma tarzından ne olduğu anlaşılıyor. Burada aklıma geleni söylüyorum ve bu kimseyi ırgalamaz.
Alıntı
Öncelikle inanmış olduğun değerleri yansıt. Ben bazen bakıyorum da senin gibi kendini bilmezlerle nasıl olurda aynı duyguları beslerim.
İstediğim değeri yansıtırım veya yansıtmam bunu söylemek size kalmaz. Ben kendimi biliyorum benim kendimi bilmediğimi
sanan önyargılı adamlarla nasıl aynı duyguları besliyorum bende anlamıyorum.
Alıntı
Sen şimdi burada tutupta mısır filistin olaylarına girersen oo biz seninle oturalım fil olayından sonraki tüm tarihi konuşalım. Neyse sana burada oturup birşeyler anlatacak mecalim yok, ne bu forumun bunu kaldıracak ki, ne de şu aralar banlanmamam gerekiyor
Yanlış anlamışsınız. Mısır da arap filistin de onu kastettim ben.Biraz konuyu anlarsan ne den bahsettiğimizi anlarsın yarım yamalak okumuşsun bide tutmuş vay bende filden bahsederim diyorsun.
Vallahi benimde anlatacak çok şeyim var ama birileri kendi istediği yere çeviriyor konu işlerine gelmeyince