1. Hiçbir zaman devlet işletmeci olamaz, bir devlet işletmeci olursa o işletmeye 10 kat fazla adam alır ve 10 kat fazla maaş öder.

Devletler her zaman yöneticidir. Bu hiç bir şekilde değişemez.

2. Gelelim heryerde ki özelleşti şurası satıldı felan demenize...

Öncelikle kafanıza şunu sokun Telekom satılmadı 20 yıllığına %55'i OGER (olması lazım) şirkete kiralandı ve olaya bakın telekom kiraya verildiğinden bu yana sizin beğenmediğiniz internet hızı için fiber optik kablo döşüyor, pilot olarak 1mbit hat veriyor. Neyse fazla uzatmayacam ve tabiki kazanacak...

Petkim olayına gelelim, yahu 2007 yılı ve öncesine bir bakın Allah'tan korkmaz kuldan utanmazmısınız, bir sene kar etsin yahu bir sene yok anam her yıl zarar her yıl zarar, hiç yoktan birilerinin eline geçtide millet adam gibi ekmek yiyor.

Tekel olayına gelelim. 1'inci maddede saydığım adamcıklar. Sen yıllarca adam gibi çalışma sonra herkesten çok kazan ne ala memleket ama öyleydi

Hatta size bir olayımı anlatayım, 17 yaşlarımda felanım tabi o zamanlar büyük kriz var herkes aç, ve bende çalışıyorum sabah 7 akşam 20 ye kadar. Ama adamın biri var bizim patronun arkadaşı ve evide orada, arkadaş adam saat 9:30 gibi aşağıya iniyor, 10 gibi servise biniyor, sonra 3 gibi geri dönüyor. Birgün dayanamadım sordum abi sen ne iş yapıyorsun diye ? adamda bana karayollarında çalışıyorum dedi ve biz gidiyoruz işe işte bir kamyon çakıl indiriyoruz yada yüklüyoruz, sonra yemek yiyoruz, sonra bir kamyon daha indiriyor yada yüklüyoruz, ee ne kadar maaş alıyorsun ? 1500 lira (buna yakın bir meblağdı) peki o dönem asgari ücret ne kadar ? 135 lira :P adama bak be helal olsun 11 adam ediyor..

Bir tanede atıp tutan yorumcu var aga burası tribun değil, sen gitte ygs sınavına çalışta ülkeyi kurtar

Neyse işin kısa ve özü AKP hiç sevmem hiç haz etmem, ama adamların yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil, dış borçta azalma krizden harbi harbi teğet geçmeki, kimsenin anası ağlamadı yalan konuşmasın kimse, burada yazan adamların hepsi işkembeden sallayacaklarına nike, adidas, convers sonra üstüne bilmem ne marka ... bilmem ne pantolon, kimse atıp tutmasın onun için, özellikle ırağa yaptığımız yatırımın haddi hesabı yok.

He bir gerçek var oda vergiler çok, zamsız geçirdiğimiz 7 yılın ardından zamlanma oldu işte... Dier hükümetleride gidip ananıza babanıza sorun, hatta Kemal abinin filmi vardı neydi.. hani zam da zam zamzam da zamzam diye onu izleyin mesela...

İşin kısa ve özü hepiniz burada Atatürk olsaydı diyorsunuz ya.. hani hepiniz çok seviyorsunuz ya, onun için yerli malına bu kadar değer veriyorsunuz, onun için tarları yakıp mazot parasından kurtuluyorsunuz (yukarıda bir arkadaş ekin felan demiş) ve o cayır cayır yanan tarlalarda 50-100 yıl sonra ekin mi çıkar.. sonra da vah zavallım ekin az çıkıyormuş... muş ta muş... Sonra hayvancılık, o çocuk büyüyüp altına araba alıp paraları karıyla kızla yemek için satmıştır o hayvanları yoksa devlet yeri olana hayvanda veriyor. Evinde hayvanı olmayan çiftçiler bile hayvan sahibi oldu, tarlasından bugüne kadar para almadı onuda aldı, mazot parası aldı, aldı da aldı ama genede canım toprağı yaktı.. İnsan affetse toprak affetmez, toprak affetse Allah affetmez be utanmaz arlanmaz..

Esenlikle kalın uyuyacam artık...