axikedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir domain aldığımda ilk gelen mailin konu başlığı:

Netfirms - Order Confirmation

İkinci mailin konu başlığı:

Netfirms - Receipt

Sende de ikisi de geldi mi? Panelde bende de var o uyarı.. Ama kredi kartı alışverişleri için istenen bir doğrulama olarak algıladım ben.. Paypalında zaten bakiyesi olan(yasal olarak elde edilmiş-alışveriş karşılığı alınmış) birinden neden kredi kartı doğrulaması istesinler ki? Şunu diyebilirler; paypal hesabınızdan ödemeye ilişkin ekran görüntüsü gönderin, kabul edilebilir. Bunu da az sonra yapacağım.. Ama kredi kartında ödeme doğrulama için mail gelirken Paypal ile alışverişlerde neden hiçbir mail gelmiyor.. Çünkü arada PAYPAL var.. Dispute vs.. olursa Netfirms öncelikle Paypalla muhatap olur. Paypal sizle... Verified olmayan hesaplardan ödeme yapılamadığına göre burada Paypal vasıtasıyla sağlanmış bir güvenlik zaten var..

Paypal ödemeleri ile doğrulama maili gelmediyse sorun yok diye düşünüyorum.. Ama ben yine de ödemelerle ilgili bilgileri hazırda tutacağım. İstenirse ya da gerek görülürse gönderirim olur biter.
evet paypal alınca 2 tane mail geliyor başka gelmiyor ama hesaba giriş yapınca kart doğrulamanızı yapın yazıyor.