Hahahahah

Benim savunduğum adamlar mı

ben kimseyi körü körüne savunmam ufaklık.
Biraz büyü at gözlüklerini çıkarmıyı öğretsinler.
Benim bahsettiğim dönemde osmanlı lehine çalışan adamların sayısı mı fazla yoksa ihanet eden türk askerininn karınlarını yaran. "Türklerle savaşmak Farzdır" diyen arap emirinin emrine uyan araplar mı?.
Çanakkalede dimitride vardır ermeni, yahudiside vardır bizle savaşan. eh işte arap da vardır bunlarla aynı kefede. torağına ihanet etmeyen.
, Yine savaş olsa olacak belli bizim karşımızda olcaklar sonra 50 yıl sonra "yahu bu seferde ABD bizi kandırdı." diyecek ve arapçılar yine onları savunacak.
Savaş o kadar kolay birşey değil hadi birlik olalım falan.
İyide büyük çocuk. Nasıl ermeniler, yahudiler senin içinde olanlar seninle savaştı ise onlarda savaştı.
Sen şimdi burada onlar bize şunu yaptı bunu yaptı dersen, önüne gelende sana derki Osmanlı da 600 yıl boyunca dünyayı sömürdü. Fatih burdan ferman verdi fransada davullar sustu gibi... endaksi
Önce biriyle tartışmayı adablı bir şekilde öğrenmelisin daha sonra tartışmaya geçmelisin.
Hampher, William Ewart Gladstone, Thomas Edward Lawrence, ve daha nicelerini ki burada sana saymış olduğun ve Türkiye de olan, ayaklanmaların çıkması için mücadele eden adamlardan bahsediyorum. Hatta onu geçtim şuan aklımda değil, köstebek imamın birtanesi Atatürk ile görüşmek istiyor felan bu sırada Atatürk kim olduğunu çözüyor ve sonuç olarak adam idam ediliyor.
Öncelikle inanmış olduğun değerleri yansıt. Ben bazen bakıyorum da senin gibi kendini bilmezlerle nasıl olurda aynı duyguları beslerim.
Sen şimdi burada tutupta mısır filistin olaylarına girersen oo biz seninle oturalım fil olayından sonraki tüm tarihi konuşalım. Neyse sana burada oturup birşeyler anlatacak mecalim yok, ne bu forumun bunu kaldıracak ki, ne de şu aralar banlanmamam gerekiyor