Zyxel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olayı neden bu kadar büyüttün anlamadım. Her şeyden önce benim Fenerbahçe şu kadar toplar Galatasaray şu kadar toplar şunu yeneriz bunda berabere kalırız şu takım şampiyon olur diye bir iddiam yok. Senin böyle bir iddian varsa saygı duyarım, tutarsa da tebrik ederim. Senin bu iddiayı ortaya koyarkenki açıklamaların benim garibime gitti. Kasımpaşa'ya yenildiniz Beşiktaş'a yenildiniz falan diyorsun. Ligimizdeki 18 takımın 18'i de zamanında birbirini yenmiştir zaten. Senin bahsettiğin mantık kendi içinde çelişkiye düşüyor haliyle. Bilmem anlatabildim mi..

Dediğim gibi, benim herhangi bir iddiam yok, bu tür hesaplarla da uğraşacak vaktim yok, işim gücüm var. Sen hesap yapmışsın, diyecek lafım yok, saygı duymaktan başka çarem de yok. Benim takıldığım nokta bu hesapları yaparken ortaya koyduğun argümanların saçmalığı. Bana göre en azından.. Hayırlı iddialar..
Yorumunuz için teşekkür ederim aynı şekilde bende sizin görüşlerinize saygı duyuyorum bakalım sezon sonu iyi oynayan şampiyon olur inşallah.

H5PY0 uzak ihtimalleri severiz biz