Aha biri de sen. Biraz önce İnönü borç almadı en iyi siyasi politika felan diyordun cevabını verdim ortalarda görünmedin bırakıp gittim konuşmaya başlamışsın konuyu değiştirip.
Dur bir dakika kitaba bakacağım dedim. Genciz herşeyi biliyorum havasında değilim gereğindede hatamı kabul edip doğrusunu öğrenirim. Bakacağım dedim hemen kendini galip ilan ettin be..
Alıntı
Her konuda ya prof.'tan makale koyarım ya kitaptan kaynak. İşiniz gücünüz saçma sapan şeyleri gelip buraya yazmak, orayla burayla dalga geçmek. Sizde at gözlüğü olmuyor bende oluyor ne hikmetse.
Vallahi herkesin bildiği şeye kaynak koymaya gerek yok be koçum. Senin koyduğum kaynakların da doğruluğuna bakmadı kimse.
Alıntı
İşe bak ya bakanlar yurtdışına çıkmamalıymış. Bu zihniyete sahipsiniz işte ya ne siyaseti ne muhalefeti. Yerini hiçbişey dolduramazmış. Niye akp satınca değerli oluyor ecevit satınca değersiz mi.
Ne diyorsun. Tabiki çıkacak. Tabiki diplomasi olacak. Ama bir ülkeye ne kadar çok lide geliyorsa o ülke o kadar büyüktür. Bknz: Atatürk dönemi Bakınız Obama. Adam güçlü millet onun ayağına gidiyor. Anlaman kıt napıyım.
Alıntı
Bak bi saçmalık daha. "AKP'den önceki tüm hükümetleri savunuyoruz sanki." AKPden önce bunlar bunlar olmuş derim bunu dersiniz, ekonomik kriz derim bunu dersiniz, akp gitsin kim gelsin derim benzer birşeyler dersiniz. Ne güzel iş bu ülkede muhalefet olmak varmış valla.
İktidar yalakası olarak mutlu günler sana.