Sanki biz akp den önceki tüüüüm hükümetleri savunuyoroz.
Akp zamanında satılan MKE, TT,Petkim,Maden ockları
Enerji, iletişim, ve silah üreten bir kurum ne kadar ayaklar altına alınanların göstergesi. Ordaki Petkimin yerini hiçbirşey dolduramaz unutma.
Atatürk Demiryollarını ingilizlerden satın aldı bunlar liman liman özelleştiriyor. Bırak ya... Artık çıkar at gözlüklerini ve uyku hapı almayı bırak.
Aha biri de sen. Biraz önce İnönü borç almadı en iyi siyasi politika felan diyordun cevabını verdim ortalarda görünmedin bırakıp gittim konuşmaya başlamışsın konuyu değiştirip.
Her konuda ya prof.'tan makale koyarım ya kitaptan kaynak. İşiniz gücünüz saçma sapan şeyleri gelip buraya yazmak, orayla burayla dalga geçmek. Sizde at gözlüğü olmuyor bende oluyor ne hikmetse.
İşe bak ya bakanlar yurtdışına çıkmamalıymış. Bu zihniyete sahipsiniz işte ya ne siyaseti ne muhalefeti. Yerini hiçbişey dolduramazmış. Niye akp satınca değerli oluyor ecevit satınca değersiz mi.
Bak bi saçmalık daha. "AKP'den önceki tüm hükümetleri savunuyoruz sanki." AKPden önce bunlar bunlar olmuş derim bunu dersiniz, 2001 derim bunu dersiniz, yollar derim bunu dersiniz, havayolu derim bunu dersiniz, akp gitsin kim gelsin derim benzer birşeyler dersiniz. Ne güzel iş bu ülkede muhalefet olmak varmış valla.
Tek amacınız eleştiri biliyorum da, benim de bu forumda tek amacım belki birisi güzel birşeyler yazar bilgilenirim. Lafa bağıra bağıra girip alay ederecek çıkınca ne kazanıyorsunuz anlamıyorum ki. Bildiğin birşey varsa konuş yoksa teşekkür et git yani meclis felan değil ki burası.