CashFlow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 4 Senedir Adtech ile çalışıyorsunuz, ayda 6 7 milyar aldıgınız oldu fakat forumda nedense 18 tane mesajınız olmuş oda 10 tanesi bu konuda zaten, zannedersem bu 2. belkide daha fazla olan bir üyeliğiniz.

2. Si sen teşvik ederek tıklama yapıyorsun ahlak diyorsunda insanları kandırıyorsun bunu biliyormusun ? onlar bilmeden tıklıyorlar reklam sirketinin reklamları boşa akıyor zarar ediyor sonra diyorsun reklam sirketi boyle.

Ben 150 tl kadar tıklamalardan oluşan ödememi aldım, herhangi bir sorunda yaşamadım. Neden çünkü ne zorla tıklattım nede hile yaptım koydum banneri ne kazandıysa o. ***** siteye koydum ama ne caldım, ne zorladım, ne hile yaptım.

Şimdi, dizi sitesine koyup milleti kandırmakmi ahlaksızlık ? yoksa ***** siteye koyup kimseyi kandırmamak mı ?

Profosyonel olun artık biraz ***** olunca hemen ahlaksızmış ne alaka o da iş oda iş .

senin amacın ne şimdi birilerine sataşıp polemik yaratmakmı. ben mecburmuym r10 da mesaj yazmaya burda çok mesaj yazıncamı ahlaklı olunuyo bana ahlaksız dendiği için söyledm ben onu sana kimse sölemedi sen nie prno işi yapıon die. bu konu hakkında yorum yapıcaksan yap yapmıcaksan gereksiz post atma. konuyu hatırlatayım sana istersen..

bahsi gecen konu banlanma sebebimidir değilmidir. bunla ilgili konuşcaksan konuş yoksa gereksiz polemiğe girme.