arkadaşlar adtech ile ringofon zamanından beri 3 4 senedir çalışıyorum milyarlarca para kazandırdım çok iyi hatırlıyorum aylıkk 6 7 milyar aldığım zamanlar oldu. 2 3 gun evel hesabımı banladılar. sebebi ise de dizi sitesine eklediğim kodları tıklamaya teşvik sebebi ile. normalde ödemeyi ayın 14 15 gibi yapıyorlar. sırf 10 gun daha hit alsınlar die ödememi yapmayıp ayın 25 inde hesabı kapattılar bukadar aciz bir firma işte. google bile bu tarz durumlarda uyarmasını bilirken siz kimsiniz de senelerdir size para kazandıran birine bunu yapıyosunuz. Bugun bana yarın size arkadaşlar. ben haram zıkkım olsun diyorum kazandırdım her kuruş. alternatif reklam firmaları ile devam etmenizi meslektaşınız olarak öneriyorum..
saygılarımla...
3 4 Senedir Adtech ile çalışıyorsunuz, ayda 6 7 milyar aldıgınız oldu fakat forumda nedense 18 tane mesajınız olmuş oda 10 tanesi bu konuda zaten, zannedersem bu 2. belkide daha fazla olan bir üyeliğiniz.
2. Si sen teşvik ederek tıklama yapıyorsun ahlak diyorsunda insanları kandırıyorsun bunu biliyormusun ? onlar bilmeden tıklıyorlar reklam sirketinin reklamları boşa akıyor zarar ediyor sonra diyorsun reklam sirketi boyle.
Ben 150 tl kadar tıklamalardan oluşan ödememi aldım, herhangi bir sorunda yaşamadım. Neden çünkü ne zorla tıklattım nede hile yaptım koydum banneri ne kazandıysa o. ***** siteye koydum ama ne caldım, ne zorladım, ne hile yaptım.
Şimdi, dizi sitesine koyup milleti kandırmakmi ahlaksızlık ? yoksa ***** siteye koyup kimseyi kandırmamak mı ?
Profosyonel olun artık biraz ***** olunca hemen ahlaksızmış ne alaka o da iş oda iş .